Gülseren Budayıcıoğlu'nun Bir Kitabı Daha Dizi Oluyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,549
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
10327198957618.jpg

Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir kitabı daha dizi oluyor!

Bu sezona 'Masumlar Apartmanı' ve 'Kırmızı Oda' dizileri ile damga vuran OGM Pictures, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Kral Kaybederse' adlı kitabını ekranlara uyarlıyor.

Yeni sezonda ekranda yer alması planlanan ve hazırlık çalışmaları başlayan dizinin uyarlanacağı kitabın konusu şöyle:
Doruklardan aşağı inmeyeceğini sanan bir avcının avına av olup yuvarlanışını, kendini sevilmeyeceğine inandırmış mutsuz bir kadının da trajik hayatı içinde avken nasıl avcı olduğunu anlatıyor.
Kaynak: Ranini

Son düzenleme:
Sonunda hazırlıkları başladı. Yeni sezonda kadının tüm kitaplarını uyarlayın da kurtulalım belalardan. Bu arada hikayesi garip geldi, anlayamadım.

Dizi için Erkan Petekkaya ihtimali de sanırım ortadan kalktı. Dizi de TV8'e gidecektir DEK'in yerine.

• Beğendim
Reactions: cookies
Bu dizi kaç sezondur gündemde, sonunda başlanmış hazırlıklara demek. Yeni sezonda ses getiren yapımlardan biri olacağı kesin. :X

İzledikçe gelmesi normal diziler tutmasaydı gelmezdi. Toplumumuzun böyle şeylere izlemeye meyilli olduğu ortada. Ben sevmiyorum ama bundan doğal olan bir şeyi yok o da tutarsa birisi daha gelir. Hatta kadın yeni kitap bile yazar

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
İzledikçe gelmesi normal diziler tutmasaydı gelmezdi. Toplumumuzun böyle şeylere izlemeye meyilli olduğu ortada. Ben sevmiyorum ama bundan doğal olan bir şeyi yok o da tutarsa birisi daha gelir. Hatta kadın yeni kitap bile yazar
Ben de sevmiyorum hiç tarzım değil☺
Bir zamanlar Ayşe Kulin fulyası vardı o geldi aklıma ☺
Ayşe Kulin'in aynı adlı romanından😉

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Ben seviyorum bu tarz dizileri ve tüm kitaplarını okudum. Çoğunluğun aksine gerçekten iyi niyetle yazdığını düşünüyorum kitaplarının. Ayrıca bir kaç yorum okudum dizilerden ne zaman kurtulacağız diye. Ya dizilerin max izlenme ortalaması 9. Tabi ki devamı gelecek. Rabet gördüğü sürece de devam edecek.

Ben seviyorum bu tarz dizileri ve tüm kitaplarını okudum. Çoğunluğun aksine gerçekten iyi niyetle yazdığını düşünüyorum kitaplarının. Ayrıca bir kaç yorum okudum dizilerden ne zaman kurtulacağız diye. Ya dizilerin max izlenme ortalaması 9. Tabi ki devamı gelecek. Rabet gördüğü sürece de devam edecek.

Bildiğim kadarı ile başkada kitabı yok tüm kitapları dizi oldu