Gülse Birsel'in Hangi Dizisini Daha Çok Seviyorsunuz ?

Hangisi ?

• Diğer.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    11
Bu soru da sorulur mu tabiki Avrupa Yakası.

Yalan Dünya en çok genç ve orta yaşa hitap ediyor.

Avrupa Yakası ise orta yaş ve üstüne daha çok hitap ediyordu.

Genç işi olduğu için ben Yalan Dünya diyorum. Avrupa Yakası 2. senesinde henüz fenomen değildi ama Yalan Dünya daha ilk senesinden fenomen oldu.

Avrupa Yakası da ilk 2 seneden ilgi görmüştü zaten.
)) Emin olun doğduğumdan beri "Türkiye"de yaşayan biri olarak biliyorum bunu.
))

Komik bir yorum olmuş Revan Avrupa Yakası zamanında her kesimi etki etmişti. İlk okula giden bebeler bile taklitlerini yapıyordu sakızlarda resimleri veriliyordu keza daha genç kesimde de etkiliydi o zamanları orta yaş ve üstü demek yanlış.

Ben oraya "daha çok" sözünü süs olsun diye yazmadım. Yalnızca yazsaydım komik olurdu, ama ben "daha çok" yazdım.

Avrupa Yakasının çocuklardan "daha çok" 20+ insanlara hitap ettiği bir gerçek. Avrupa Yakasını 60 yaşındaki nine de seyrederdi.

Ama Yalan Dünya öyle değil. En fazla 45 yaşında seyreden vardır herhalde. Daha üstü olsa bile azdır.

Yahu orasına gülmedim daha çok demişsin nereden anladın. Reytinglerin yaş gruplarına göre dağılımına mı baktın?

Yahu orasına gülmedim daha çok demişsin nereden anladın. Reytinglerin yaş gruplarına göre dağılımına mı baktın?
Diziye bakınca anlamak mümkün zaten.

Avrupa Yakası ailede geçen olayları daha çok konu alıyordu.

Yalan Dünyada aile olsa bile gençler daha çok. Ve göndermeler oldukça fazla. Bu yüzden daha genç işi.