TV işi olarak saymiştim ama sen şimdi "sinemada tv'de veriliyorSadece dizi senaryo yazarligi diyorsan gagida saymamak lazim gagta sonucta reklamlarla dalga geçen programdi.
TV işi olarak saymiştim ama sen şimdi "sinemada tv'de veriliyorSadece dizi senaryo yazarligi diyorsan gagida saymamak lazim gagta sonucta reklamlarla dalga geçen programdi.
de get kerhaneciG.A.G sizin yaşiniz yetmezo yuzden bilmiyorsunuz
Benim favorilerim sırayla
1)Avrupa Yakası
2)G.A.G
3)Yalan Dünya
4)Sonraki işi
5)Ondan sonraki işi
....
....
Şimdi gerçekten birşey derdim ama hakketten ban yerdimde get kerhaneci![]()
kerhane ve diğer binaları inşa eden müteahitŞimdi gerçekten birşey derdim ama hakketten ban yerdimKerhaneci ne demek beee
![]()
Komik bir yorum olmuş Revan Avrupa Yakası zamanında her kesimi etki etmişti. İlk okula giden bebeler bile taklitlerini yapıyordu sakızlarda resimleri veriliyordu keza daha genç kesimde de etkiliydi o zamanları orta yaş ve üstü demek yanlış.Yalan Dünya en çok genç ve orta yaşa hitap ediyor.
Avrupa Yakası ise orta yaş ve üstüne daha çok hitap ediyordu.
Genç işi olduğu için ben Yalan Dünya diyorum. Avrupa Yakası 2. senesinde henüz fenomen değildi ama Yalan Dünya daha ilk senesinden fenomen oldu.
Ben oraya "daha çok" sözünü süs olsun diye yazmadım. Yalnızca yazsaydım komik olurdu, ama ben "daha çok" yazdım.Komik bir yorum olmuş Revan Avrupa Yakası zamanında her kesimi etki etmişti. İlk okula giden bebeler bile taklitlerini yapıyordu sakızlarda resimleri veriliyordu keza daha genç kesimde de etkiliydi o zamanları orta yaş ve üstü demek yanlış.
Yahu orasına gülmedim daha çok demişsin nereden anladın. Reytinglerin yaş gruplarına göre dağılımına mı baktın?Ben oraya "daha çok" sözünü süs olsun diye yazmadım. Yalnızca yazsaydım komik olurdu, ama ben "daha çok" yazdım.
Avrupa Yakasının çocuklardan "daha çok" 20+ insanlara hitap ettiği bir gerçek. Avrupa Yakasını 60 yaşındaki nine de seyrederdi.
Ama Yalan Dünya öyle değil. En fazla 45 yaşında seyreden vardır herhalde. Daha üstü olsa bile azdır.
Diziye bakınca anlamak mümkün zaten.Yahu orasına gülmedim daha çok demişsin nereden anladın. Reytinglerin yaş gruplarına göre dağılımına mı baktın?