Bilmiyorum varsa diye ekledim belki @beyazsoy araştırır bulur.yd daha yeni bir iş çok da akılda kalıcı karakter çıkmadı daha: zerrin,vasfiye,nurhayat,orçun
avrupa yakası farklı bir işti ilk 3 sezon reyting vardı ama akılda kalıcı karakteri çok azdı yd gibi şahika,dilber hala,dursun,burhan vb. 3.sezon ve sonrasına ait yd de aynı şekil açılabilir
bu arada diğer işleri ne ki![]()
yd daha yeni bir iş çok da akılda kalıcı karakter çıkmadı daha: zerrin,vasfiye,nurhayat,orçun
avrupa yakası farklı bir işti ilk 3 sezon reyting vardı ama akılda kalıcı karakteri çok azdı yd gibi şahika,dilber hala,dursun,burhan vb. 3.sezon ve sonrasına ait yd de aynı şekil açılabilir
bu arada diğer işleri ne ki![]()
Bilmiyorum varsa diye ekledim belki @beyazsoy araştırır bulur.![]()
sinemaG.A.G sizin yaşiniz yetmezo yuzden bilmiyorsunuz
Benim favorilerim sırayla
1)Avrupa Yakası
2)G.A.G
3)Yalan Dünya
4)Sonraki işi
5)Ondan sonraki işi
....
....
gag en iyi isiydi. avrupa yakasi ve yalandunyadaki tüm karakterleri aslinda orda anlatirdi. dizi haline gelince daha anlasikir oldu herkes farketti. birde sinema. filimleri var orda sadece oyuncu ve oyunculugu berbat oldugundan saymaya gerek yok))))Bilmiyorum varsa diye ekledim belki @beyazsoy araştırır bulur.![]()
Sinemayı yazdıysan kitaplari köşe yazarliğinida say nede olsa konunun başliği "iş" haa editörlüğünü filanda saysinema
gag en iyi isiydi. avrupa yakasi ve yalandunyadaki tüm karakterleri aslinda orda anlatirdi. dizi haline gelince daha anlasikir oldu herkes farketti. birde sinema. filimleri var orda sadece oyuncu ve oyunculugu berbat oldugundan saymaya gerek yok))))
Sadece dizi senaryo yazarligi diyorsan gagida saymamak lazim gagta sonucta reklamlarla dalga geçen programdi.Sinemayı yazdıysan kitaplari köşe yazarliğinida say nede olsa konunun başliği "iş" haa editörlüğünü filanda say![]()