Gülse Birsel'den Yeni Proje Müjdesi!

Dijitalde olacağı için daha çok Aile Arasında kafasında bir iş olur bence, umarım Engin Günaydın da yer alır çok yakışıyor Gülse Birsel işlerine. Kaliteli komediye hasretiz, bekliyoruz merakla...

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Çok sevindim. Bana göre en kötü işi bile bütün dizilerden kalitelidir. En azından sosyal mesajlar barındırır.

Bana Gülsenin hiçbir dizisi kötü gelmedi, hepsi izlenebilir dizilerdi. Bir birileriyle sürekli kıyaslanması bana çok saçma geliyor.

Tekrar çekilen hiçbir iş eski tadı vermiyor bunun kaç kere şahidi olduk, bu yüzden tekrar Avrupa Yakasını yazarsa hep eski Avrupa Yakası ile kıyaslanacak ve sınıfta kalacak. Keşke efsane olarak kalsaydı yorumları gelecek.

Bence efsane olan dönemdi. O dönemde duygu ve düşüncelerimiz tamamen farklıydı. Bunu bi anlayalım artık. O eski samimi günler bile yok kimsenin hayatında. Tekrar o tadı almamız imkansız. Biz eski şeyleri izleyip onların bizim üzerimizde yarattığı duyguları hatırlıyoruz sadece.

Neyse çok uzattım. :D Yine efsane bir iş olacaktır. ♥️

• Beğendim
Reactions: yigit_00 and Aserat
Umarım farklı bir konsept ile gelir. Her projesinde zengin aile görmekten sıkıldım. Ata Demirer'de onunla olursa harika olur.

Çalsın davullar zurnalar. :Z (Haberde yazan üzerine ekstra bilgi olmadığı için ayrı konu açmak yerine buraya ekliyorum konu uplatmak olarak algılanmasın)

E-20EylWQAAFEVx

Televizyona zaten iş yapılmaz artık.Tutmadığı zaman hemen bitir.
Harika bir dizi olacağından kuşkum yok. Beklemedeyiz.
Netflix olur umarım. :Z
Harika bir haber bu. :Z
Temennimiz aynı platformda başlayıp aynı platformda noktalanması. :A
@Aserat 'ın konu ile alakalı sevinç mesajları nerde
Ekli dosyayı görüntüle 99449
Avrupa Yakası sonrası 1 tane işini sevemedik maalesef. İnada bindirdi kendisi de çek işte Avrupa Yakası'nı tekrardan öbür türlü dikiş tutmuyooooorrrrrr
Jet Sosyete Exxen'de devam ederse şaşırmam :A
Netflix veya BluTV'yedir inşallah. Son dizisi hayal kırıklığı olsa da dijitalde daha iyi işler yapabilir. Fakat lütfen kendini diziye koymasın ve çok abartılı karakterlerden artık uzak durmaya çalışsın. :(
Dijitalde olacağı için daha çok Aile Arasında kafasında bir iş olur bence, umarım Engin Günaydın da yer alır çok yakışıyor Gülse Birsel işlerine. Kaliteli komediye hasretiz, bekliyoruz merakla...
Çok sevindim. Bana göre en kötü işi bile bütün dizilerden kalitelidir. En azından sosyal mesajlar barındırır.

Bana Gülsenin hiçbir dizisi kötü gelmedi, hepsi izlenebilir dizilerdi. Bir birileriyle sürekli kıyaslanması bana çok saçma geliyor.

Tekrar çekilen hiçbir iş eski tadı vermiyor bunun kaç kere şahidi olduk, bu yüzden tekrar Avrupa Yakasını yazarsa hep eski Avrupa Yakası ile kıyaslanacak ve sınıfta kalacak. Keşke efsane olarak kalsaydı yorumları gelecek.

Bence efsane olan dönemdi. O dönemde duygu ve düşüncelerimiz tamamen farklıydı. Bunu bi anlayalım artık. O eski samimi günler bile yok kimsenin hayatında. Tekrar o tadı almamız imkansız. Biz eski şeyleri izleyip onların bizim üzerimizde yarattığı duyguları hatırlıyoruz sadece.

Neyse çok uzattım. :D Yine efsane bir iş olacaktır. ♥️
Umarım farklı bir konsept ile gelir. Her projesinde zengin aile görmekten sıkıldım. Ata Demirer'de onunla olursa harika olur.
İlk bölümüne kesinlikle göz atarım.
Burhan Altıntop üzerine kurulu bi dizi olsa ne iyi olurdu :ok:

Bekliyoruz diziyi. :Z Dijitalde başlayacak olması harika, umarım 40 dakika civarı bir blu ya da Netflix dizisi görürüz. :Z

Bence dizinin nasıl olacağından çok acaba gülmek istiyormuyuz diye kendimize sormamız lazım. Eğer gülmek istemiyorsak ne gelirse gelsin beğenmeyeceğiz.

Avrupa Yakası dönemi hayat tozpembeydi. Şimdi eminim onu unutturacak bir dizi bile gelse beğenmeyecek kimse. Çünkü, gülmeyi sevmiyoruz, ağıt seviyoruz biz artık. :)

dijitale özel olunca daha rahat olacağını düşünüyorum. gülse birsel dijitale geçince hadi küfürlü şaka yapalım ekolünden biri değil. bu sebeple umudum yüksek.

Bence dizinin nasıl olacağından çok acaba gülmek istiyormuyuz diye kendimize sormamız lazım. Eğer gülmek istemiyorsak ne gelirse gelsin beğenmeyeceğiz.

Avrupa Yakası dönemi hayat tozpembeydi. Şimdi eminim onu unutturacak bir dizi bile gelse beğenmeyecek kimse. Çünkü, gülmeyi sevmiyoruz, ağıt seviyoruz biz artık. :)
TV izleyicisi için geçerli olabilir ama genel anlamda katılmıyorum.

Bugün dijital platformlarda en çok ilgi gören dizilerin çoğu yabancı sitcomlar. Yerli örnek sayısı az ama Gibi gibi kaliteli örnek çıktığında ne kadar çok ilgi gördüğünü gördük. Zaten yerli komedi dizisi tek tük çekiliyor. Aile Arasında gibi kaliteli iş çıkarsa yine ilgi görür. Jet Sosyete gibi abartılarla dolu bir şey olursa kısıtlı kitleyle kalır...

• Beğendim
Reactions: Gizmen