Kişiler değişir ama nitelik değişmez. Tns niteliğide değiştiriyor.AB grubunu oluşturan insanlar da değişiyor, yani artık sadece tek bir kesim değil AB yi oluşturan.
İlla açık açık konuş diyosunuz. Muhafazakar kesim önceden AB grubuna girmezdi. Ama artık giriyor ve bu kesimin izlemeyeceği şeyler yine aynı kalıyor. Doğal olarak da AB grubu Total'e yaklaşıyor. Dolayısıyla, bu olayın olması kadar doğal bir şey yok.Kişiler değişir ama nitelik değişmez. Tns niteliğide değiştiriyor.
Senin dediğin normalse o zaman totel gruplara ayrılmasın, Ab kısmı diye hiçbir ayrım olmasın.İlla açık açık konuş diyosunuz. Muhafazakar kesim önceden AB grubuna girmezdi. Ama artık giriyor ve bu kesimin izlemeyeceği şeyler yine aynı kalıyor. Doğal olarak da AB grubu Total'e yaklaşıyor. Dolayısıyla, bu olayın olması kadar doğal bir şey yok.
@beyazsoy Sen kendin şu anda piyasadaki en iyi komedi dizisi Yalan Dünya demiştin ve sonuçların garip olduğunu söylemiştin. Şimdi tam tersini söylüyorsun.
Sosyal ve ekonomik olarak o statüye geldiklerinde de,'dur sen muhafazakarsın, giremezsin, bozamazsın A/B'nin kalitesini" mi diyecekler? ツSenin dediğin normalse o zaman totel gruplara ayrılmasın, Ab kısmı diye hiçbir ayrım olmasın.adı üstünde sosyo/ekonomik statüsü belli bi seviyenin üstünde olması lazım ayrımın var olması için.
evet en iyisi o mesela doksanlara da deneme yaptım o da guldurmedi ben Gülsenin kurgusunun diğer komedi dizisiyim diyenlerden iyi olduğunu hep söylerim ama kurgu guldurmeye yetmiyor malum))))@beyazsoy Sen kendin şu anda piyasadaki en iyi komedi dizisi Yalan Dünya demiştin ve sonuçların garip olduğunu söylemiştin. Şimdi tam tersini söylüyorsun.
tutup çocuk dizisi pis yediğini eleştirecek halim yok değil mi))) elde komedi diyebileceğim tek dizi var o da yalan dünya diğerlerini eleştirmek bana ağır geliyor)))zaten piyasadaki en iyisi yalan dünya..
beyazsoya bakma o piyasayı yükseltiyor en iyiye vurayım diye çırpınması o yüzden
Öyle bi şey demeye gerek yok. Onu demeden de yapabilirsin. Bi nitelik ayrımı varsa o tür ayrım yapılcak. Sonuçta reklam verenlerin verim almak istiyor. E haliyle bi nitelik farkı olacak.Sosyal ve ekonomik olarak o statüye geldiklerinde de,'dur sen muhafazakarsın, giremezsin, bozamazsın A/B'nin kalitesini" mi diyecekler? ツ
+1evet en iyisi o mesela doksanlara da deneme yaptım o da guldurmedi ben Gülsenin kurgusunun diğer komedi dizisiyim diyenlerden iyi olduğunu hep söylerim ama kurgu guldurmeye yetmiyor malum))))
tutup çocuk dizisi pis yediğini eleştirecek halim yok değil mi))) elde komedi diyebileceğim tek dizi var o da yalan dünya diğerlerini eleştirmek bana ağır geliyor)))
Yazıyı okudun mu bilmiyorum ama orada "eskiden A/B eğitimli, bilgili kişilerden oluşurken şimdi gelir düzeyi yüksek kişilerden oluşduğu" yazıyor.Sosyal ve ekonomik olarak o statüye geldiklerinde de,'dur sen muhafazakarsın, giremezsin, bozamazsın A/B'nin kalitesini" mi diyecekler? ツ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?