Gülse Birsel'den TNS Sistemi Yorumu !

AB grubunu oluşturan insanlar da değişiyor, yani artık sadece tek bir kesim değil AB yi oluşturan. :)

Kişiler değişir ama nitelik değişmez. Tns niteliğide değiştiriyor. :)
İlla açık açık konuş diyosunuz. Muhafazakar kesim önceden AB grubuna girmezdi. Ama artık giriyor ve bu kesimin izlemeyeceği şeyler yine aynı kalıyor. Doğal olarak da AB grubu Total'e yaklaşıyor. Dolayısıyla, bu olayın olması kadar doğal bir şey yok. :)

@beyazsoy Sen kendin şu anda piyasadaki en iyi komedi dizisi Yalan Dünya demiştin ve sonuçların garip olduğunu söylemiştin. Şimdi tam tersini söylüyorsun.

İlla açık açık konuş diyosunuz. Muhafazakar kesim önceden AB grubuna girmezdi. Ama artık giriyor ve bu kesimin izlemeyeceği şeyler yine aynı kalıyor. Doğal olarak da AB grubu Total'e yaklaşıyor. Dolayısıyla, bu olayın olması kadar doğal bir şey yok. :)
Senin dediğin normalse o zaman totel gruplara ayrılmasın, Ab kısmı diye hiçbir ayrım olmasın. :) adı üstünde sosyo/ekonomik statüsü belli bi seviyenin üstünde olması lazım ayrımın var olması için. :)

@beyazsoy Sen kendin şu anda piyasadaki en iyi komedi dizisi Yalan Dünya demiştin ve sonuçların garip olduğunu söylemiştin. Şimdi tam tersini söylüyorsun.

zaten piyasadaki en iyisi yalan dünya..
beyazsoya bakma o piyasayı yükseltiyor en iyiye vurayım diye çırpınması o yüzden :)

Senin dediğin normalse o zaman totel gruplara ayrılmasın, Ab kısmı diye hiçbir ayrım olmasın. :) adı üstünde sosyo/ekonomik statüsü belli bi seviyenin üstünde olması lazım ayrımın var olması için. :)
Sosyal ve ekonomik olarak o statüye geldiklerinde de,'dur sen muhafazakarsın, giremezsin, bozamazsın A/B'nin kalitesini" mi diyecekler? ツ

evet en iyisi o mesela doksanlara da deneme yaptım o da guldurmedi ben Gülsenin kurgusunun diğer komedi dizisiyim diyenlerden iyi olduğunu hep söylerim ama kurgu guldurmeye yetmiyor malum))))

zaten piyasadaki en iyisi yalan dünya..
beyazsoya bakma o piyasayı yükseltiyor en iyiye vurayım diye çırpınması o yüzden :)
tutup çocuk dizisi pis yediğini eleştirecek halim yok değil mi))) elde komedi diyebileceğim tek dizi var o da yalan dünya diğerlerini eleştirmek bana ağır geliyor)))

Sosyal ve ekonomik olarak o statüye geldiklerinde de,'dur sen muhafazakarsın, giremezsin, bozamazsın A/B'nin kalitesini" mi diyecekler? ツ
Öyle bi şey demeye gerek yok. Onu demeden de yapabilirsin. Bi nitelik ayrımı varsa o tür ayrım yapılcak. Sonuçta reklam verenlerin verim almak istiyor. E haliyle bi nitelik farkı olacak. :)

evet en iyisi o mesela doksanlara da deneme yaptım o da guldurmedi ben Gülsenin kurgusunun diğer komedi dizisiyim diyenlerden iyi olduğunu hep söylerim ama kurgu guldurmeye yetmiyor malum))))
+1 :)

tutup çocuk dizisi pis yediğini eleştirecek halim yok değil mi))) elde komedi diyebileceğim tek dizi var o da yalan dünya diğerlerini eleştirmek bana ağır geliyor)))

bu gürüşüne katılıyorum eleştirdiğimiz yapımın en azından eleştirmeye değecek bir kalitesi olması lazım :)

Her zamanki gibi yine çok iyi konuşmuş Gülse Birsel.
Yalan Dünya komik değil ondan düştü demişler ama Yalan Dünya şuanda Türkiye'deki elle tutulabilir tek komedi dizisi!
15 dakikalık reklam aralarıyla 1.5 saat komedi dizisi yazmak her babayiğidin harcı değil!
Eğer Gülse Birsel 20 dakikalık komedi dizisi yazsaydı o zaman asıl komedi neymiş görmüş olurdunuz, Gülse Birsel karakter tasarımında harika! ama dizinin süresi ve 15 dakikalık reklam araları dizinin içine ediyor, bu sebepten dolayı 2 haftadır tvden izlemiyorum Yalan Dünya'yı.
TNS sistemine gelicek olursak, TNS'nin sonuçlarının delisaçması olduğu zaten belli!
Karagül, Yalan Dünya'dan daha mı çok ab dizisi 😕

Yazıyı okudun mu bilmiyorum ama orada "eskiden A/B eğitimli, bilgili kişilerden oluşurken şimdi gelir düzeyi yüksek kişilerden oluşduğu" yazıyor.

Yani üniversite bitirmeyi 100 tane karanlık yoldan para kazananı ya da helal para kazanmayan da artık A/B.

Ve ya üniversite bitirip ama iş bulamayan bir kişi artık Total.

Yalan Dünyanın düşüşüne çok üzülüyorum dizi başka daha uygun bir gün rahat 7+ alır ama kanalın gün seçimi dizini düşürüyor malesef :T: bunu Karagülün AB`de artışına bağlamayın lütfen diziyi izlemeden yorum yapmayın 😉 Karagül çok kaliteli ve AB`ye kayan bir dizi o yüzden AB izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarıyor :) ayrıca bir çok kişi AB denildiğinde illa yalılar villalar ve ya YD gibi dizileri düşünüyor hayır öyle değil

herşey yavaş yavaş zamanla yerine oturacaktır.
buhafta mesela karadayı ve muhteşem yüzyılın AB'leri totallerine göre fazla oranlar aldı.
gürse birsel azıcık dönüp kendi dizisine baksın,bir ata demirer veya burhan altıntop gibi efsane karekter çıkarabilmiş mi yalan Dünya'dan?

Malumun ilanı olmuş,TNS devreye girdiği andan itibaren A/B'nin Total'leşeceğini biliyorduk.Eski A/B sosyo kültürüel açıdan yüksek sınıf iken,yeni A/B para açısından yüksek sınıf.Ve ülkemizde parası bol olanların çok büyük bir kısmının eğitimsiz olduğu bir gerçek.

BU TNS yaramaz bir göndermeyi anlarsında 3 tane göndermeyi yapınca aynı anda nasıl anlıyorlar acaba merak ettim diziyi seyreden var yada gönderme alarmı var @xemrexxx @destere

Forum İstatistikleri

Konular
172,556
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd