Nurgül de aldı yüksek reytingler sonra düştü gerçi Beren de düştü 9'dan 2'ye
AB grubunda 5 ile kapattı Beren. Her konuda neyse de Beren konusunda ne kadar saldırgan olduğumu bilirsin ve asla geri adım atmam bence geri bas
Nurgül de aldı yüksek reytingler sonra düştü gerçi Beren de düştü 9'dan 2'ye
Korkacağımı falan mı sandın ben geri basar mıyım senceAB grubunda 5 ile kapattı Beren. Her konuda neyse de Beren konusunda ne kadar saldırgan olduğumu bilirsin ve asla geri adım atmam bence geri bas
Timuçin de Nurgül de çok iyi isimler. Kesin izlerim.Hikaye baya iyi bir işe benziyor, güzel işlenirse garanti tutacaktır. Ben de izlerim büyük ihtimal, bekliyorum detayları.
@denizz19 yeni favori işin geliyor demek
Konu fena görünmüyor. İzleyeceğim işlerden biri. Çarşamba gününe ambargo koymalı
SAK bu sezon çökerÇarşamba Diriliş ve Sak var zor olmazmı ya
SAK bu sezon çöker
Ayy gadasını aldığım deyince çok komik geliyor sen söyleyince @DosiDiye diye çöktürcen diziyi ya zaten senaristler gitti sinir oldum birde sen böyle dimi gadasını aldığım
Geçen bana kullandığı bir kelimede çok gıcık geldi bana, söyleme demiştim. YakıştıramamıştımAyy gadasını aldığım deyince çok komik geliyor sen söyleyince @Dosi
Aklıma Birgül geliyor direk söyleyince sonra Meleği düşünüyorum onun yerinde komik oluyorGeçen bana kullandığı bir kelimede çok gıcık geldi bana, söyleme demiştim. Yakıştıramamıştım
Aklıma Birgül geliyor direk söyleyince sonra Meleği düşünüyorum onun yerinde komik oluyor
Yakışırsın aslındaO zaman Birgülün yerine ben geçmeliyim ben daha komik olurum parada kazanırım töbe yarabbim
Yakışırsın aslında
Senin de modun saniyede değişiyor be anacımModum düştü konuya adapte olamıyorum ya..
Senin de modun saniyede değişiyor be anacım