Ooo işler karıştı iyice, yılan Şeyma ya bak ya Yakuba gitmiş pesss9.Bölüm Fragmanı..
@vadikızı @serhatt @Dosi @HachiKo @cookies @xemrexxx @MelankoliK @gözlemci @Billy Kane @destere
Öyle olucan işte tam vamp kadınOoo işler karıştı iyice, yılan Şeyma ya bak ya Yakuba gitmiş pesss
Muhteşem bir bölüm olacak ama şu Hasan, Artemis ile olmalı
Bende sinir oldum dünkü köylü kızları götürüyor, bence de Artemis'le olmalıMuhteşem bir bölüm olacak ama şu Hasan, Artemis ile olmalıYa da Artemis'e daha kaslı biri gelmeli
![]()
Cem Karcı seni takip ediyor, olmadı kendini aldır Artemise partner olarakMuhteşem bir bölüm olacak ama şu Hasan, Artemis ile olmalıYa da Artemis'e daha kaslı biri gelmeli
![]()
Cem Karcı herhalde sadece Cuma günleri Twitter kullanıyor hiç göremedikCem Karcı seni takip ediyor, olmadı kendini aldır Artemise partner olarak![]()
zaten hiç beğenmedim onun gözü göz değilCem Karcı herhalde sadece Cuma günleri Twitter kullanıyor hiç göremedikEgoist adam
![]()
Aynen senin şu oyuncu tanıdık kızın söylediklerini bu kesin yapıyordurzaten hiç beğenmedim onun gözü göz değil![]()