Show Gülperi - Dizi Yorumları

şimdi geçmişte yazdığın mesajlara müdahale edip değiştireceksin sanırım
Öyle olsa edit yazısı belirir

Dur şu problemi kökten haledeyim ama önce kanıt karşılığı ne yapacağını de

Öyle olsa edit yazısı belirir

Dur şu problemi kökten haledeyim ama önce kanıt karşılığı ne yapacağını de
ben haklıysam benim dediğim bir diziyi izleyeceksin sen haklıysan senin dediğin bir diziyi izleyeceğim

ama şöyle bir konuyu netliğe kavuşturalım ne benim nede senin önerdiğin dizi yerli dizi olmayacak

ben haklıysam benim dediğim bir diziyi izleyeceksin sen haklıysan senin dediğin bir diziyi izleyeceğim

ama şöyle bir konuyu netliğe kavuşturalım ne benim nede senin önerdiğin dizi yerli dizi olmayacak
Ben haklıyım
sana diss attıracam

Geliyorum özele 3 dakika içinde. Konuyu bulmaya gidiyorum hemen

1 dakikada buldum
@destere

iyi okumalar

Edit: Aa demek birden fazla masajı gözden kaçırmışsın, onu anladık

Son düzenleme:
@denizz19 birazdan devam edeceğim diziye tamamlayamadım bölümü ama Hasanın dedesi ile hesaplaşması sonra Gülperinin evine gelip konuşması muhteşemdi ağladım valla Hasan bu iki sahneyle beni ağlattı valla

Aaa gerçektenmi süpermiş ben hiç bakmıyordum oranlara valla

Boşuna bulmuşsun tükendiden kastım hikaye olarak

ben geldiğimde olmayacağını tahmin ettim hadi söyle nerdeydi o mesaj
üçe kadar sayıyorum söyledin söyledin söylemedin kabahat bende değil sendeymiş

boşverdim, zaman aşımına uğradı artık
nurgül sultanıma yaraşır bir mekanda ona yaraşır bir parti yapmış izzetciğim diziyi dünyaya tanıtırken
daha önce 2 sene de cansu dere ve meryoşuma parti vermişti
beroşa ise biz safiye sultan hülya avşar han hazretleri ,ekin koç ve anastasia lı bir parti vermişti eee herkesin değeri ederi kadar
@Çiğdem- @ozmoturk @mrt-06 @cookies @serhatt @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @batuhankaralar @dreamy
https://twitter.com/x/status/1053608566282694656

İzzeti bana ayarlasana

Böyle partiler benim hakkım

@denizz19
iki günde anca tamamlayabildim düğün vardıda bölüm gerçekten çok iyiydi Hasana saydırmayı bırakıp sevmeye bilem başladım valla işe girmesi Gülperiye destek olması çok iyi oldu Şeymadan başlıcam Gülperiye gerek kalmadan kendi elleriyle Kadiri kaybedecek şimdide apartmandan attırmak istiyor bu arada Deniz Gülperinin kapıcı oluğu apartman Ferihadaki apartman değilmi ya daha yeni farkettim yahu
Bedriye den devam edersem intihara kalkışması herşeyi ortaya çıkardı Hasan tepki gösterdi ama olan yine Gülperiye oldu bıçaklandı bu arada aferim Hasana az daha döveydi Aliyii içimi soğurdu valla
ve canımın içi Cann ya sen tatlıydı yinee ne güzel çözdü matematik sorularını öyle yalnız kız öğrenci nasıl sinir oldu Cana ay bide koca adam abla sen eve git ben gelirim demesi bitirdi beni yaa
bölümde tek şeye takıldım Bedriyeyi hastaneye getirirken gündüzdü ama hastaneye geldiklerinde akşam oldu o kadar uzakmıydı ki hastane bölüm güzeldi bunuda görmezden geliyorum

ayy ne yazmışım mutlaka okuu marull gelince bakacam

Aynen orada çekim hatası olmuş