Kanal D Güllerin Savaşı - Dizi Yorumları

Bölüm biraz daha fazla tempoluydu ama sarmadı beni. Bitsede gitsek modunda izledim.

Yangın sahnesi iyiydi. Şu deli hizmetçi çok çekiyor be.:T:

Gülru'nun evlilik sahnesi çok güzeldi ama bölümü benim için götüren hem oyunculuğu ile hemde heyecanlandırması ile Cihan. 2 bölümdür yıkıyor adam ortalığı.:T: Yine az daha ağlayacaktım.

2.fragman bekleniyor geçen bölümün fragmanı yanında sönük kalmış (!) biraz. :F

Adını Feriha Koydum'da da heyecan hiç eksik olmadı 65 bölüm boyunca bence senaryo tuhaflaşsa bile kitlesini kazanırsa o heyecan sahneleriyle çok daha fazla gidebilir. :)
aynen kitleyi kıazandığı an dizi ne kadar sapıtırsa sapıtsın fazla etkilenmiyor. :) ama daha önce de dediğim gibi bu dizi kışlık bi dram dizisi. yazın kitlesini bulması zor. :d

aynen kitleyi kıazandığı an dizi ne kadar sapıtırsa sapıtsın fazla etkilenmiyor. :) ama daha önce de dediğim gibi bu dizi kışlık bi dram dizisi. yazın kitlesini bulması zor. :D
Yine de bence yaz için iyi reytingler alıyor drama dizisi olmasına rağmen 5 küsür reyting şimdilik fena değil. Ama dediğin gibi en azından Eylül'ün başında başlasaydı şuan aldığından daha iyi oranlar alabilirdi. :)

Yine de bence yaz için iyi reytingler alıyor drama dizisi olmasına rağmen 5 küsür reyting şimdilik fena değil. Ama dediğin gibi en azından Eylül'ün başında başlasaydı şuan aldığından daha iyi oranlar alabilirdi. :)
kesinlikle. eylülde total 5 ab 6 alırdı ort. :) bakalım eylül'e kitleyi çoğaltıp esip gürliycek mi yoksa köşesine çekilip kitlesini diğer yapımlara mı kaptırıcak? :A

Şu Gülru'nun ablasını Şevket'in çocuğu ile fiskos yaparken görünce şok olmuştum.😱:F

Başları durağan, son 1 saatte ise gittikçe açılan bir bölüm izledik. Sırma Yanık'ın Melis Civelek olmadan yazdığı ilk bölümdü belki de bundandır ama yine de beğendim bölümü.

Normalde çok fazla detaylı bölüm yorumları yapmam ama bundan sonra yazmaya karar verdim. Gülru, etrafındaki o kadar kötü insana rağmen iyi olmayı nasıl başarıyor hayret. Serseri bir sevgili, sarhoş bir kayınbaba, aklı havada abla ve şu Halide. :D

Abla diyince şu Taner'le Yonca olmamış ya keşke yapmasalarmış. Ya da Taner'i daha büyük biri oynasaydı. Kim inanır o çocuğun playboy olduğuna. :D

Gülfem, Gülru'ya bir iyi davranıyor, onun fikirlerini alıyor ama sonra pat diye kötü oluyor.

Cihan bu bölüm az gözüktü. Aşk acısı çekiyordu. Ömer'in Gülru'yu dinleyip Cihan'la konuşması, ona yakın davranmaya çalışması güzeldi. Bölüm sonunda üzüldüm Cihan'a. Gülru'nun ne Mert'le ne de Ömer'le olmasını istiyorum. Bence Gülru ve Cihan çok iyi bir çift olur. Keşke öyle de olsa...

Evet bu haftaki bölüm için diyeceklerim bu kadar. :D