Noldu Gülru'ma ya3. BÖLÜMDEN BİR KARE<3
@Bully , @denizz19 , @Yakamoz-Asi , @hayret bi şey , @eros , @Ahmad , @china_shangai
Ekli dosyayı görüntüle 38064
Noldu Gülru'ma ya3. BÖLÜMDEN BİR KARE<3
@Bully , @denizz19 , @Yakamoz-Asi , @hayret bi şey , @eros , @Ahmad , @china_shangai
Ekli dosyayı görüntüle 38064
Ez baş im.
hadi ya nerden bakıcam yeni klibine ??İşler bazen yorucu bazen sıkıcı ama idare ediyorum işte. Yeni klibimi yayınladım izleyebilirsin. Eğitim simdilik mola senin nasıl gidiyor?
@yakup09![]()
O güpguzel evi yakiyorVay fragmana bakın hele Cihan yine çıldırıyor. Evi yakıyor bu sefer. 😱
Artık bu bölümde iyi bir yükseliş olması lazım reytinglerde.![]()
Sen izlemelisin bence diziyi. Aslında senin tarzından bir dizi.fragman baya bi hareketli. 2. bölüm tekrarıda iyi gidiyor ilginç şekilde bu hafta. yükselişe geçebilir.![]()
evet benim tarzım ama benim tarzımın az emek verilmiş hali.Sen izlemelisin bence diziyi. Aslında senin tarzından bir dizi.![]()
Valla bence yeteri kadar emek var dizide müzikler de gayet hoş.evet benim tarzım ama benim tarzımın az emek verilmiş hali.oyunculuklar öyle ahım şahım değil, bazı oyuncu seçimleri de kötü, müzikler sıradan..
![]()
müzikler çok sıradan deniz, kendi tarzı yok müziklerin. her diziden araklanmış gibiValla bence yeteri kadar emek var dizide müzikler de gayet hoş.![]()