Hadsizzz!!!Diziyi izlemedim ama güçlü karakter gibilerSaydiğin isimlere göre ancak elbezi olur bu @serhatt
(Kuzey Güney selamlar olsun
)

Hadsizzz!!!Diziyi izlemedim ama güçlü karakter gibilerSaydiğin isimlere göre ancak elbezi olur bu @serhatt
(Kuzey Güney selamlar olsun
)

Senin salyaların akmıştır
Salyalarım için elbezi kullanmıyorumSenin salyaların akmıştır![]()
Çok kolay bulundu elbez yazıyorsun hemen cıkıyorHarikasın yaa xliden sonra yeni makaran bu ucuz serhat olmuş.![]()
UCUZ kimmiş aynaya bak görürsünHarikasın yaa xliden sonra yeni makaran bu ucuz serhat olmuş.![]()
Haklısın ellerin olmadığı için kullanamazsınSalyalarım için elbezi kullanmıyorum![]()
Çok kolay bulundu elbez yazıyorsun hemen cıkıyorHeryere foto atıyor
![]()
Ben elbezi yazınca avatarındaki lüzumsuz çıkıyorÇok kolay bulundu elbez yazıyorsun hemen cıkıyorHeryere foto atıyor
![]()
Ben hizmet etmem ettiririm kendinle karıştırmış olmalısınSerhat sever temizlik işlerini. Geninde var hizmet sektörü![]()
Ben hizmet etmem ettiririm kendinle karıştırmış olmalısın![]()
sağol hayatımBez çok yakışmış eline tatlım. Feriha'nın anasında ki hava var sende![]()
evet diyorum elbezi yazınca "luzumsuz" çıkıyorBen elbezi yazınca avatarındaki lüzumsuz çıkıyor![]()
sağol hayatımYerinde bi benzetme kadın şimdi koskoca Adana'da hanımağa
![]()
Antrapoza girmiştir rıza beyO yerde ki şey Feriha'nın babası Rıza Amcadan mi fıçkırdıİyi temizle oraları
![]()
Antrapoza girmiştir rıza bey![]()