hayret bi şey
Emekli
Keşke bu rolde Seçkin Özdemir olsaydı. Bir Aşk Hikayesi'nde iyi bir uyum sağlamıştı Damla Sönmez ileBence de. Barış Kılıç başrol adamı değil...
Keşke bu rolde Seçkin Özdemir olsaydı. Bir Aşk Hikayesi'nde iyi bir uyum sağlamıştı Damla Sönmez ileBence de. Barış Kılıç başrol adamı değil...
Bu kadar da olmaz benimde aklımdan geçti...Keşke bu rolde Seçkin Özdemir olsaydı. Bir Aşk Hikayesi'nde iyi bir uyum sağlamıştı Damla Sönmez ile![]()
Kenan Ece de iyi olurdu. Karaktere oturacak bir oyunu ve tipi varKeşke bu rolde Seçkin Özdemir olsaydı. Bir Aşk Hikayesi'nde iyi bir uyum sağlamıştı Damla Sönmez ile![]()
Paintte 2'dk'da kaşları kalınlaştır.Yüzünü toparlak yap saçlarini kısalt belki
Bence olmazdı.Kenan Ece nin oyunculuğunu beğenmiyorum. A.Ş.K da berbat oynuyorduKenan Ece de iyi olurdu. Karaktere oturacak bir oyunu ve tipi var![]()
Ben onun oyunculuğunu beğenmiyorum nedenseKenan Ece de iyi olurdu. Karaktere oturacak bir oyunu ve tipi var![]()
Gülfem çok yaşlı kalırdı yanında ama.Keşke bu rolde Seçkin Özdemir olsaydı. Bir Aşk Hikayesi'nde iyi bir uyum sağlamıştı Damla Sönmez ile![]()
Bence o da olmazdı. Daha Çalıkuşu nun etkisinden çıkmadı🙂Ben onun oyunculuğunu beğenmiyorum nedenseYada Burak Özçivit iyi olabilirdi
![]()
Kesin bakmalısınDiziyi çok iyi yorumlamışsınız yarın yada gece göz atarım.![]()
Ama çokta yaşlı göstermiyor yinede. 30 falan gösteriyor en fazla.Gülfem çok yaşlı kalırdı yanında ama.![]()
Olurdu benceBence o da olmazdı. Daha Çalıkuşu nun etkisinden çıkmadı🙂
Medyapım dan ilk defa böyle kaliteli proje!Diziyi çok iyi yorumlamışsınız yarın yada gece göz atarım.![]()
Umutsuz Ev Kadınları? 😱Medyapım dan ilk defa böyle kaliteli proje!
O da tersine gidiyor.Tüm kanallar FOX'u taklit ediyor bu yaz zaten.![]()
![]()
İlk defa mı? 😱Medyapım dan ilk defa böyle kaliteli proje!
Oda çok iyidi fakat bu çok farklı🙂Umutsuz Ev Kadınları? 😱