Kanal D Güllerin Savaşı - Dizi Yorumları

O nasıl bir gün Allah aşkına Perşembe'den Çarşamba'ya geçti sanırım fragman yayınlanıyordu Vadi'nin :F
Evet fragmanıydı. :D

Neyse baba bayıldığında Ömer vardı yanında iyi. :F Mert napacak ya manyak :(

Gülrü damardan girmeye çalışıyor. :D

Haha. :F

Gülrü iyi çakallık yaptı. Kurtulduğu zaman Mert'e nolacak acaba :D
Ne olacak akıl hastanesine kaldıracaklar sonra o hastaneye Yonca'yı atacaklar. Mert, Yonca'yı merdivenlerde boğmaya çalışacak. Sonra kaçacak hastaneden Mert ve Gülru'yu vuracak sonra da Sezen Aksu Dua çalacak :F

22:21 reklam.

Al işte orada bitirilir mi ya Ömer ne gördü acaba :(

Diziyi bitirdim bende. :Z
Baya aksiyonlu geçmiş bölüm. :D Mert'in başına birde o yaşlı kadınla adam bela oldu. :F Acaba kapıyı açınca Ömer ne gördü. :( Bölüm çok iyi bitti. :(
Merakla 17. bölümü bekliyoruz. :Z

Bu diziyi hiç izlemedim.Genel olarak konusu nasıl
Gülru diye bir kız var çocukluğundan beri hayali Gülfem Sipahi isimli hayran olduğu kadın gibi iyi bir tasarımcı olmak istiyor. Tabi Gülfem Sipahi, Gülru'yu hiç sevmiyor çünkü kendi elinde olanları alacağını biliyor. Tüm sevdiklerini vs. O yüzden ikisi arasında amansız bir mücadele izliyoruz. :)

Gülru diye bir kız var çocukluğundan beri hayali Gülfem Sipahi isimli hayran olduğu kadın gibi iyi bir tasarımcı olmak istiyor. Tabi Gülfem Sipahi, Gülru'yu hiç sevmiyor çünkü kendi elinde olanları alacağını biliyor. Tüm sevdiklerini vs. O yüzden ikisi arasında amansız bir mücadele izliyoruz. :)
O değilde Deniz bu dizi beni çok şaşırtıyor. :D
Yazın bomboş günde 5-6 hafta 5 üzerine çıkamadı şimdi 8'i zorluyoruz. :D