Evet fragmanıydı.O nasıl bir gün Allah aşkına Perşembe'den Çarşamba'ya geçti sanırım fragman yayınlanıyordu Vadi'nin![]()
Neyse baba bayıldığında Ömer vardı yanında iyi.
Gülrü damardan girmeye çalışıyor.
Evet fragmanıydı.O nasıl bir gün Allah aşkına Perşembe'den Çarşamba'ya geçti sanırım fragman yayınlanıyordu Vadi'nin![]()
Diziyi bıraktım Gültepe'nin müziğine daldım o an.Evet fragmanıydı.
Neyse baba bayıldığında Ömer vardı yanında iyi.Mert napacak ya manyak
Gülrü damardan girmeye çalışıyor.![]()
O müzik fena ya cidden.Diziyi bıraktım Gültepe'nin müziğine daldım o an.
Feriha konuşuyor![]()
İndirir saf bu çocuk saçları da bana benziyor zaten kıl oldum.O müzik fena ya cidden.
Feriha ikna edecek gibi bakalım Mert yelkenleri suya indirecek mi![]()
Haha.İndirir saf bu çocuk saçları da bana benziyor zaten kıl oldum.![]()
Ne olacak akıl hastanesine kaldıracaklar sonra o hastaneye Yonca'yı atacaklar. Mert, Yonca'yı merdivenlerde boğmaya çalışacak. Sonra kaçacak hastaneden Mert ve Gülru'yu vuracak sonra da Sezen Aksu Dua çalacakHaha.
Gülrü iyi çakallık yaptı. Kurtulduğu zaman Mert'e nolacak acaba![]()
Acaba şimdi onlar bu dizileri izlediği kanalda cumartesi akşamları ne yayınlanıyor?O Gülru buraya gelecek
Önce ambulansı çağırın sonra söyleyelim dedi Yonca iyi fikirmiş haha @Bully
Güllerin Savaşı'nda Vadi'yi izliyorlardı @takas @Maskeli Fedai artık izlersiniz diziyi.![]()
Tabiki Güllerin SavaşıAcaba şimdi onlar bu dizileri izlediği kanalda cumartesi akşamları ne yayınlanıyor?![]()
Aaaaa biz? demiyorlar mı?![]()
biz zaten izliyoruz her perşembe dizinin 1658464 kez fragmanını izlediğimiz için diziyi izlemiş gibi oluyoruzO Gülru buraya gelecek
Önce ambulansı çağırın sonra söyleyelim dedi Yonca iyi fikirmiş haha @Bully
Güllerin Savaşı'nda Vadi'yi izliyorlardı @takas @Maskeli Fedai artık izlersiniz diziyi.![]()
Yok Güllerin Savaşı'nı demek istedimbiz zaten izliyoruz her perşembe dizinin 1658464 kez fragmanını izlediğimiz için diziyi izlemiş gibi oluyoruz![]()
anladım da demişsin ya sizde bu diziyi izlersiniz artık bende zaten her perşembe onlarca kez fragmanını izleyerek ezberliyoruz diyorumYok Güllerin Savaşı'nı demek istedim![]()
Gülru diye bir kız var çocukluğundan beri hayali Gülfem Sipahi isimli hayran olduğu kadın gibi iyi bir tasarımcı olmak istiyor. Tabi Gülfem Sipahi, Gülru'yu hiç sevmiyor çünkü kendi elinde olanları alacağını biliyor. Tüm sevdiklerini vs. O yüzden ikisi arasında amansız bir mücadele izliyoruz.Bu diziyi hiç izlemedim.Genel olarak konusu nasıl
O değilde Deniz bu dizi beni çok şaşırtıyor.Gülru diye bir kız var çocukluğundan beri hayali Gülfem Sipahi isimli hayran olduğu kadın gibi iyi bir tasarımcı olmak istiyor. Tabi Gülfem Sipahi, Gülru'yu hiç sevmiyor çünkü kendi elinde olanları alacağını biliyor. Tüm sevdiklerini vs. O yüzden ikisi arasında amansız bir mücadele izliyoruz.![]()
Çünkü Karagül senaristi yazıyor artık.O değilde Deniz bu dizi beni çok şaşırtıyor.
Yazın bomboş günde 5-6 hafta 5 üzerine çıkamadı şimdi 8'i zorluyoruz.![]()