"Güller ve Günahlar" Yayın Tarihi Belli Oldu! | Kanal D

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
84,887
Puanı
1,060
4ic9695.jpg

Kanal D'nin NGM imzalı yeni dizisi 'Güller ve Günahlar'ın yayın tarihi belli oldu!

Yönetmen koltuğuna Deniz Can Çelik'in oturduğu, senaryosunu Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı ve başrollerini Murat Yıldırım ile Cemre Baysel'in paylaştığı dizi Cumartesi akşamları ekrana gelecek.

"Güller ve Günahlar" ilk bölümüyle 11 Ekim Cumartesi akşamı Kanal D'de!

• Beğendim
Reactions: Dante
Salı diyorlardı, o hengameden zaten final ile çıkardı bomboş gün Cumartesi sonunda mantıklı bir hamle.

Cumartesi günü denekler evde oturmuyor. Boş gün gibi görünüyor doğru ama denekler evde oturmadiklarindan dolayı boş. TRT seyircisi istisna, onlar eğlenmeye çıkmaz. Cumartesi günü bir dizinin başarılı olması çok zor. Can borcu muazzam bir iş başardı aslında 26 küsür bölüm yayinda kalarak böyle bir gunde. Salı günü bütün diziler 2-3 bandında şu anda. Seyirci iyi bir senaryoya hemen vazgeçer şu anda tercih ettigi diziden. Bu dizi tam salının dizisiydi bence. Çok şaşırdım cumartesi kararina. ama NGM istemiş olabilir cumartesi'yi, eski tecrübeden dolayi...
Ama güller ve günahlar başarılı olacak, 2 faktörden dolayı, murat yıldırım ve NGM...

Yeterince dolu olan salı gününe 6. dizi olarak girmektense daha boş bir yere alınması kendi açısından daha iyi ama yeni bir gün dahi icat etseler tutacak izlenimi vermiyor (fragmanlar donuk ve sıkıcı). 40 küsür yaşındaki adamla kızı yaşındaki kadının partner yapılması zaten ayrı bir fiyasko olduğu için hiç sıcak bakmadığım bir iş o yüzden Burçin Terzioğlu'nun eski eşini reytinglerde yenmesini diliyorum.
------

Cumartesi günü denekler evde oturmuyor. Boş gün gibi görünüyor doğru ama denekler evde oturmadiklarindan dolayı boş. TRT seyircisi istisna, onlar eğlenmeye çıkmaz. Cumartesi günü bir dizinin başarılı olması çok zor. Can borcu muazzam bir iş başardı aslında 26 küsür bölüm yayinda kalarak böyle bir gunde. Salı günü bütün diziler 2-3 bandında şu anda. Seyirci iyi bir senaryoya hemen vazgeçer şu anda tercih ettigi diziden. Bu dizi tam salının dizisiydi bence. Çok şaşırdım cumartesi kararina. ama NGM istemiş olabilir cumartesi'yi, eski tecrübeden dolayi...
Ama güller ve günahlar başarılı olacak, 2 faktörden dolayı, murat yıldırım ve NGM...
Gizli Bahçe ve Kardelenler geçen sezon niye tutmadı o zaman?

Yeterince dolu olan salı gününe 6. dizi olarak girmektense daha boş bir yere alınması kendi açısından daha iyi ama yeni bir gün dahi icat etseler tutacak izlenimi vermiyor (fragmanlar donuk ve sıkıcı). 40 küsür yaşındaki adamla kızı yaşındaki kadının partner yapılması zaten ayrı bir fiyasko olduğu için hiç sıcak bakmadığım bir iş o yüzden Burçin Terzioğlu'nun eski eşini reytinglerde yenmesini diliyorum.
------

Gizli Bahçe ve Kardelenler geçen sezon niye tutmadı o zaman?
Murat Yıldırımın 20 senedir devam edemeyen tek işi gizli bahçe oldu. E bırak da bir istisna olsun, o kadar başarılı dizisinin arasında. Kardelenler'e gelince hikayesi zaten yorulan ve biten kardeşlerim'in birebir olmasa da neredeyse aynisiydi, kanalın isteğiydi. NGM'ye yazmaz başarısızlığı...