Gülizar - Tanıtım Fragmanı | Kanal D

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Kanal D'nin büyük merakla beklenen yeni dizisi ''Gülizar''ın tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstleneceği, yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı, senaristliğini Mahinur Ergun’un kaleme aldığı, kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Şerif Sezer, Berk Cankat, Berk Erçer, Zuhal Gencer ve Berkay Ateş'in yer aldığı dizinin çekimleri İzmir'de devam ediyor.

''Gülizar'' yakında Kanal D'de! İşte tanıtım fragmanı:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çok beğendim tanıtımı Farah süperr görünüyor Berklede uyumları süper kesin izlicem bu diziyi

Gelincik Yokuşu karakteri gibi olmuş.

Olmamış bekliyordum şaşırdım.
Ben doğru neyse oradayım.

Elçin olsa izleyecektim şimdi izlemem

@Yiğitt Ayıp ettiniz kıza , Kanal D i bu dizi için seçiyor ve siz ona vermeyip bu kanı çekilmiş öcü suratlı Feraha verdiniz
Elçin, daha bu dizi ortada yokken bizle anlaştı zaten. Bu diziyi beğenmiş ama son anda ne pürüz çıktı bilmiyorum vazgeçmiş.

Yıldızlar Şahidim'e benzettim tutmayacak kesin.

Yıldızlar Şahidim'e benzettim tutmayacak kesin.
Askerlik dönüşü ilk iki bölümü izledim onun da pek sarmadı beni, şarkı çıkarıp ünlü yapmaya falan çalışmalar. Dediğin gibi bende ona benzettim, Farah fragmanda beni kim keşfedecek deyince aklıma o geldi.

''AYNEN'' emojisini benzettiğin kısma attım, tutmayacak dediğin kısma değil. Yanlış anlaşılmasın.

Ben doğru neyse oradayım.

Elçin, daha bu dizi ortada yokken bizle anlaştı zaten. Bu diziyi beğenmiş ama son anda ne pürüz çıktı bilmiyorum vazgeçmiş.
Ben açıklamasını okudum o vazgeçmemiş onu çıkarıp Feraha vermişler Elçinde üzüldüğünü belirtiyordu bir konuda senle konuşmuştuk hatta

Ben olsam çeker giderdim kanaldan
@xemrexxx

Çağan Irmak ve Farah'ın olması Unutursam Fısılda'yı hatırlattı. Berk Cankat de filmdeki Mehmet Günsür'ün karakterini oynuyor gibi geldi.

Fragman hoş olmuş, beğenmeyenler ne bekliyordu anlamadım.

Oha. Fragman şahane. Valla film tadında ki zaten Çağan Irmak var yani. Ama dizide Unutursam Fısılda havası var buram buram.

Güzel ama ki iddialı değil.

Zaten bu başrollerle olmaz. O kız en fazla 2. kız olur, aynen Hazar Ergüçlü gibi başrole yetersiz.

Güzel ama ki iddialı değil.

Zaten bu başrollerle olmaz. O kız en fazla 2. kız olur, aynen Hazar Ergüçlü gibi başrole yetersiz.