AB dizisi işte sanatın her alanına hizmet veriyor.Dizi mi çekiyorsunuz klip mi anlamadım
Ne alaka bütün AB dizileri böyle mi oluyor yaniiiAB dizisi işte sanatın her alanına hizmet veriyor.
gülizarın ruhuna farahın kalitesi kaçmış o yüzden şarkılarda muhteşemDizi mi çekiyorsunuz klip mi anlamadım
farahın güzelliği şarkıya yansıyorÇok beğendim şarkı çok güzelmiş ya
Bu diziyi izlemedim ama Anne dizisini izlemiştim o yüzden Cengiz'i tanıyorumgülizarın ruhuna farahın kalitesi kaçmış o yüzden şarkılarda muhteşem
diğer vatandaştanda cengizken nefret etmiştik fettahken daha bir sempatik duruyor
anne dizisini ve bu diziyi izlemişsindir diye tahmin ediyorum yoksa cengiz kim fettah kim ben kimim diye sayıklamaya başlarsın
farahın güzelliği şarkıya yansıyor
gülizarın ruhuna farahın kalitesi kaçmış o yüzden şarkılarda muhteşem
diğer vatandaştanda cengizken nefret etmiştik fettahken daha bir sempatik duruyor
anne dizisini ve bu diziyi izlemişsindir diye tahmin ediyorum yoksa cengiz kim fettah kim ben kimim diye sayıklamaya başlarsın
farahın güzelliği şarkıya yansıyor
farahım bugüne kadar ne muhteşem dizilerde oynardı ama şu senle @Dosi nin uğursuz parlağı kıvançla bir dizi çekmişti kıvançın kalitesizliği farahımıda çökertmişti neyseki çabuk atlattı kızFarah muhteşem yaa Gülizar olarak onu bir kez daha sevdimm
burdada sevmiyorum vatandaşı ama en azından başoğlan kadar antipatik değilBu diziyi izlemedim ama Anne dizisini izlemiştim o yüzden Cengiz'i tanıyorum
farahım bugüne kadar ne muhteşem dizilerde oynardı ama şu senle @Dosi nin uğursuz parlağı kıvançla bir dizi çekmişti kıvançın kalitesizliği farahımıda çökertmişti neyseki çabuk atlattı kız
Bu dizinin baş oğlanı kimfarahım bugüne kadar ne muhteşem dizilerde oynardı ama şu senle @Dosi nin uğursuz parlağı kıvançla bir dizi çekmişti kıvançın kalitesizliği farahımıda çökertmişti neyseki çabuk atlattı kız
burdada sevmiyorum vatandaşı ama en azından başoğlan kadar antipatik değil
forumdaki kızlara sor başoğlan isimleriniBu dizinin baş oğlanı kim
Sen Ayşe Fatmalarla ilgileniyorsun yaniforumdaki kızlara sor başoğlan isimleriniben onların isimlerinden habersizim hepsi sap işte ahmet mehmet farketmiyor
Kalite gör diye etiketledik laf atman için değil.Bu dizi de tutmadı şarkıcı olacak mecbur Farah.
Sen Ayşe Fatmalarla ilgileniyorsun yani
@xemrexxx Benden daha iyi biliyor parlakları onun bir koleksiyonu var hemen anında fotoyu yapıştırıyorforumdaki kızlara sor başoğlan isimleriniben onların isimlerinden habersizim hepsi sap işte ahmet mehmet farketmiyor
Kıvanç ile ilgili ayılıp bayıldığımı belirten hangi mesajlarımı gördünde benim parlakçım yaptın? 😱farahım bugüne kadar ne muhteşem dizilerde oynardı ama şu senle @Dosi nin uğursuz parlağı kıvançla bir dizi çekmişti kıvançın kalitesizliği farahımıda çökertmişti neyseki çabuk atlattı kız
burdada sevmiyorum vatandaşı ama en azından başoğlan kadar antipatik değil
Bende hiç birinin ismini bilmiyorumforumdaki kızlara sor başoğlan isimleriniben onların isimlerinden habersizim hepsi sap işte ahmet mehmet farketmiyor
iftira atmak ne zamandan beri suç olduKıvanç ile ilgili ayılıp bayıldığımı belirten hangi mesajlarımı gördünde benim parlakçım yaptın? 😱
Bende hiç birinin ismini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?