Gülizar Sepetçi & Fettah Günalan - Biraz | Yeni Klip

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,557
Puanı
1,061
Müzik dünyasının umut vaat eden genç yıldızı Gülizar Sepetçi ve ortağı Fettah Günalan, bu sefer Can Kazaz'ın 'Biraz' adlı şarkısını yorumladı.

Dizi mi çekiyorsunuz klip mi anlamadım :A
gülizarın ruhuna farahın kalitesi kaçmış o yüzden şarkılarda muhteşem :)
diğer vatandaştanda cengizken nefret etmiştik fettahken daha bir sempatik duruyor :)
anne dizisini ve bu diziyi izlemişsindir diye tahmin ediyorum yoksa cengiz kim fettah kim ben kimim diye sayıklamaya başlarsın :)

Çok beğendim şarkı çok güzelmiş ya:D
farahın güzelliği şarkıya yansıyor :)

diğer vatandaştanda cengizken nefret etmiştik fettahken daha bir sempatik duruyor :)
anne dizisini ve bu diziyi izlemişsindir diye tahmin ediyorum yoksa cengiz kim fettah kim ben kimim diye sayıklamaya başlarsın :)

Bu diziyi izlemedim ama Anne dizisini izlemiştim o yüzden Cengiz'i tanıyorum :A

Farah muhteşem yaa Gülizar olarak onu bir kez daha sevdimm:Z

Farah muhteşem yaa Gülizar olarak onu bir kez daha sevdimm:Z
farahım bugüne kadar ne muhteşem dizilerde oynardı ama şu senle @Dosi nin uğursuz parlağı kıvançla bir dizi çekmişti kıvançın kalitesizliği farahımıda çökertmişti neyseki çabuk atlattı kız :)

Bu diziyi izlemedim ama Anne dizisini izlemiştim o yüzden Cengiz'i tanıyorum :A
burdada sevmiyorum vatandaşı ama en azından başoğlan kadar antipatik değil :)

farahım bugüne kadar ne muhteşem dizilerde oynardı ama şu senle @Dosi nin uğursuz parlağı kıvançla bir dizi çekmişti kıvançın kalitesizliği farahımıda çökertmişti neyseki çabuk atlattı kız :)

Bu dizinin baş oğlanı kim :A

Kıvanç ile ilgili ayılıp bayıldığımı belirten hangi mesajlarımı gördünde benim parlakçım yaptın? 😱

forumdaki kızlara sor başoğlan isimlerini:) ben onların isimlerinden habersizim hepsi sap işte ahmet mehmet farketmiyor :)
Bende hiç birinin ismini bilmiyorum :F

Kıvanç ile ilgili ayılıp bayıldığımı belirten hangi mesajlarımı gördünde benim parlakçım yaptın? 😱

Bende hiç birinin ismini bilmiyorum :F
iftira atmak ne zamandan beri suç oldu:) canım istedi iftira attım derdine yan :))