'Güldür Güldür Show' Yeniden Gün Değiştirdi! | Show TV

Harika bir yorum, üzerine bir şey demeyeceğim.
@kerem
Sen niye bütün kaliteli dizilerin düşmanısın
En az 20 bölüm süren bir dizim oluyorsa bana yeterde artar bile
artı isterse 6 bölüm olsun ama kaliteli ve bir sonuca bağlanmışsa yeterli

Dizilerin erken bitmesini tabiki istemem ama listem eksilince biraz seviniyorum
Bu programın daha kendine hayrı yok ki Hekimoğlu'nu etkilesin. Diziler yüzünden 3. plana düştü ve doğru düzgün yayınlanmaz oldu. Hekimoğlu yoluna bomba gibi devam edecek ve sen de çatlayacaksın.
Sakin ol şampiyon. Hekimoğlu umrumda değil, son zamanlarda oranları düştüğü için yakın zamanda final yapacak gibi. Güldür Güldür de AB'de iyi oranlar aldığı için bu da ihtimali tetikliyor maalesef. Görünen köy kılavuz istemez. Gerçekler acıdır.

Hahaha geçen sezon büyük iddialarla başlayıp Ocak'ta ani bitiş dizisinin sembolü mi diyor bunları?
Çok tatlısın...

Hahaha geçen sezon büyük iddialarla başlayıp Ocak'ta ani bitiş dizisinin sembolü mi diyor bunları?
Çok tatlısın...
Konuyu saptırıp cevap veremediğine göre tekrar kendimi kutlayabilirim. Canım benim ya, üzülme bi şey olmaz.

Ocak'ta ani final yapan diziyi hatırlamıyorum nedense. Aman boşver, Kanal D'nin tutmayan saçma sapan dizilerinden biri olsa gerek.

Reactions: Yiğitt and 12.Adam
Konuyu saptıran sensin, konu başlığı 'Güldür Güldür' sen geçmiş 'Hekimoğlu' deyip konu dışı paylaşım yaparak ortamı kışkırtmaya çalışmışsın. Bayılıyorum sana.

Reactions: kerem and Aserat
Konuyu saptıran sensin, konu başlığı 'Güldür Güldür' sen geçmiş 'Hekimoğlu' deyip konu dışı paylaşım yaparak ortamı kışkırtmaya çalışmışsın. Bayılıyorum sana.
Sende ağıma düşüp sazan gibi atladın, bensiz yapamazsın sonuçta.

Reactions: Yiğitt