Gülçin Ergül vs Emrehan Karşı Karşıya

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,225
Puanı
1,060
Gülçin Ergül’ün Emrehan ile ingilizce ve Türkçe şarkıları harmanladığı atışmaları dinleyicilerden büyük beğeni topluyor.

Sizin favoriniz hangisi?

İşte o şarkılardan bazıları:
I Don’t You Want Back Söz ve müziği Gülçin Ergül) - Delilo (Anonim)

I Just Wanna -
Ayva Çiçek Açmış

News Rules & Sarışınım

Son düzenleme:
Gülçin çok yetenekli, daha iyi bir kariyeri olabilirdi :A

Sen nasıl denk geldin bunlara :A
Bir arkadaşım paylaşmış. Sonra sağa sola tıklayarak bir kaç video olduğunu gördüm, kaç kere dinledim bilmiyorum :A
Bayadır farklı konu açmıyordum :A
Ayva Çiçek açmış en iyisi. :D
Ben diğerini ilk dinledim o daha çok hoşuma gitti. Hem başlangıç müziği hem İngilizce hem de sempatik tavırları çok hoşuma gitti. Delilodada sesi muhteşem çıkmış.

Bir arkadaşım paylaşmış. Sonra sağa sola tıklayarak bir kaç video olduğunu gördüm, kaç kere dinledim bilmiyorum :A

Ben diğerini ilk dinledim o daha çok hoşuma gitti. Hem başlangıç müziği hem İngilizce hem de sempatik tavırları çok hoşuma gitti. Delilodada sesi muhteşem çıkmış.
Bayadır kendi sorumlulukların dışında farklı konu açmıyordun evet :A Güzel bir sahalara dönüş oldu :A

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi

Hepsi güzel aslinda ❤️❤️

• Harika
Reactions: Dosi
Bunlar çok iyi ya. Adamın mimikleri bile iyi :A
Müzik geçişleri harika.

Yenisi gelmiş :A

Bu adamın mimikleri çok iyi. Oyunculuk düşünse fena olmaz.