Henüz daha üçüncü maç. Sakin Kral. 😅😅Bugün yine iyi kurtulduk atçılar bakalım bizi daha kaç kere rezil edecekler?
Daha üçünçü sıkıntı orada 3. olursak başarı diye övünsünler. Belirli plan gelecek vaat etsek neyse.Henüz daha üçüncü maç. Sakin Kral. 😅😅
O zaman sana kötü bir haberim var. Çarşamba günü erteleme maçında yeni transferler yok. 👀😒Daha üçünçü sıkıntı orada 3. olursak başarı diye övünsünler. Belirli plan gelecek vaat etsek neyse.
Orkun Ndidi var bu maçtan daha iyi oynarız yine diye düşünüyorum gerçi Ndididen emin değilim sakatlıktan döner mi Hem de rakip bugünkü kadar iyi değil. Ama evet her maç puan kaybetme potansiyeline sahibiz.O zaman sana kötü bir haberim var. Çarşamba günü erteleme maçında yeni transferler yok. 👀😒
Açık sözlü olduğu için tebrik ederim kendisini. Umarım işleri yoluna koyar.
8 oyuncu statü gereği olmayacak.Orkun Ndidi var bu maçtan daha iyi oynarız yine diye düşünüyorum gerçi Ndididen emin değilim sakatlıktan döner mi Hem de rakip bugünkü kadar iyi değil. Ama evet her maç puan kaybetme potansiyeline sahibiz.
Biliyorum ama bu saydığım isimler oynayabiliyor diye biliyorum8 oyuncu statü gereği olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?