Göztepe 3-0 Beşiktaş | Süper Lig 25-26 Sezonu | 6. Hafta Maçı

Göztepe ikinci yarı çok düştü. BJK 1 tane atarsa en azından beraberlik alır.
------

Offff ne güzel goldü beeee.

Son düzenleme:
Hakemlik maç değil genel olarak da iyi yönetti ama Ege ve Rafaya yapılan hareketler sınırda ve kart bile çıkmaması çok ilginç

Onun dışında maç bu farkla biterse bizim için gayet iyi

Beşiktaş'ın haline yazık valla. Göztepe'mizin kazanmasına seviniyoruz tabii ki ama Sergen ne kadar doğru karardı tartışılır. Önce yönetimin değişmesi lazım.

Maç direkt Sergen'e yazar. Merkezde 1.5 yıldır topa değmemiş malulen emekli ile çıkıp maça bam güm giriyorsun. Bu ligde birine tempo yapmaman gerekiyorsa o takım Göztepe'dir. Adamlar bir de evlerinde. Dua etsin ikinci yarı düştüler yoksa büyük rezillik yaşanırdı.

O zaman sana kötü bir haberim var. Çarşamba günü erteleme maçında yeni transferler yok. 👀😒
Orkun Ndidi var bu maçtan daha iyi oynarız yine diye düşünüyorum gerçi Ndididen emin değilim sakatlıktan döner mi Hem de rakip bugünkü kadar iyi değil. Ama evet her maç puan kaybetme potansiyeline sahibiz.

• Okudum
Reactions: TenTen
Orkun Ndidi var bu maçtan daha iyi oynarız yine diye düşünüyorum gerçi Ndididen emin değilim sakatlıktan döner mi Hem de rakip bugünkü kadar iyi değil. Ama evet her maç puan kaybetme potansiyeline sahibiz.
8 oyuncu statü gereği olmayacak.