Tartışma diyorsun dimi hemen cevap vereyim, sen Vadi birinci olsa inanırdın dimi diyerek insanları tahrik et sonra bana laf sok.Tartışmacı sen gözüküyorsun.
siz öylesiniz size göre vadi 10 diğer diziler1 puan benim öyle bi dizim yok
Tartışma diyorsun dimi hemen cevap vereyim, sen Vadi birinci olsa inanırdın dimi diyerek insanları tahrik et sonra bana laf sok.Tartışmacı sen gözüküyorsun.
saçmalıktan başka birşey değil pehh
Durup durup Vadiden konu açıyorsun.Sen bu sonuçlara inanacak kadar mantıklıysan ben mantıksız olmayı tercih ederim.Vadi'ye 10 puan verdiğim filan yok bu arada.Birçok kaliteli ve izlenen dizi için yorum yapmıştım ben...
O zaman konuyu Vadi'ye getirme.Ben sonuçlara inanmadığımı söylüyorum.Ben birçok dizinin sonuçları için bunları söyledim zaten...
Vadiymiş,puanıymış Vadinin 1.liği imiş ilgilenmiyorum.Anket'in sonuçlarını eleştirip yorumumu bildirdim.Yinede anket için saol.
tabikide olmuş leyla ile mecnun saçma bir dizi mi ? youtube'ya leyla ile mecnun yazın bir sahnesini seyredin gülmekten altınıza yaparsınızilk 4 te bezat ç nin olması doğru ama diğer ilk 4 adayları olmamış)
tabikide olmuş leyla ile mecnun saçma bir dizi mi ? youtube'ya leyla ile mecnun yazın bir sahnesini seyredin gülmekten altınıza yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?