'Gözleri KaraDeniz'de Sürpriz Değişiklik! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,247
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
GzGsTShXAAATayr

ATV'nin O3 Medya imzalı yeni dizisi 'Gözleri KaraDeniz'de sürpriz değişiklik.

Yönetmen koltuğuna Altan Dönmez ve Orkun Çatak'ın oturduğu, başrollerini Halit Özgür Sarı ile Özge Yağız'ın paylaştığı diziyi geçtiğimiz hafta yayınlanan 3. bölümden itibaren S. Cenk Boğatur (Son Yaz, Adım Farah) ve Gamze Arslan (Vatanım Sensin) kaleme almaya başladı.

Gözleri KaraDeniz, yeni bölümüyle yarın akşam 20.00'de ATV'de!

Çok iyi senaristler gelmiş ama artık dizi yükselmez gibi.

Geçmişler olsun.
goreceli elbette.
yanilmiyorsam , ozellikle son yaz ve vatanim sensin dizilerinin begeneni coktu . bu yeni diziye benzer bir ivme yakalatirlarsa ne ala .

sahsen ,
ozellikle ^mehmet ozgur ve annesini oynayan ayten uncuoglu nun
oyunculuk performanslarini izlemek icin bu diziye sans verdim ilk iki bolum .

dizinin son fragmanin da osman macari(mehmet ozgur)
- hastaligi - yuzunden durumu agirlasiyor gibi...
oldu da , kendisi dizi den ayrilir, ben de musade ile diziye noktayi birakirim (ustte dedigim ^detay dan dolayi) .

bu arada , dizinin basladigi yere yani karadeniz/rize'ye donmesi yerinde bir karar olmus .

eklemek gerekir ; hudutsuz sevda dizisinin ilk bolumlerinde benzer yaptigim yorumu hatirlayanlar olacaktir . hudutsuz'un istanbula tasinacagi soyleniyordu o donemler... o gun yaptigim yorumda ; dizi mumkun mertebe basladigi yerde devam etmesini net vurgulamistim. ki , nitekim dizi basladigi gibi karadeniz de devam etmisti .

bu yeni dizinin daha henuz baslarda hemen istanbula tasinmasini
-burak deniz'in- son oynadigi dizi nin denizli den istanbula ilk bolumlerden sonra tasinmasi surecini animsatti . bunun hata oldugunu yazmistim .

istisnalar disinda ; bazi diziler - hikayesinin tabiati islenisi - baglaminda basladigi yerlerde devam etmeli. bence.

tum bunlar goreceli elbette .

@Emre Ozansoy

saygilar .

• Beğendim
Reactions: serhatt