son bolum cok iyidi .
dolayisiyla da reytinglerin 3 grupta da ivmeli artmasi beni sasirtmadi .
osman macari roluyle dizi de resital sunan sevgili mehmet ozgur
bu bolumde de yine en one cikan ve en etkili sekanslara imza atan isimdi .
ki , bolum adeta kendisinin ekseninde ( giris dugun sahnesin de oglu mehmet'in uzerini cizmesi sahnesi bir yana , devamindaki kanser rahatsizligi geliskenleri ~hastane ve sonrasii evdeki sahneler) izlemesi cok keyifli idi a kalite solo oyunculuk performansi bazli .
diger yandan, dizi de annesini oynayan usta isim sevgili ayten uncuoglu nun kendisiyle karsi karsiya duygusal sahneleri oldukca etkileyici idi . sahsen ilk bolumden beri cok istedigim yazilim ;
ikisinin ana ogul karsilikli sahnelerinin bu sekil duygusal replikli icra edilmesi durumunu ozellikle 5.bolum de derinden yasadik izledik .
a kalite dogal oyunculuklarla gozlerimizin kulaklarimizi pasini sildiler .
gencler den , basroller halit ve ozge nin bu bolum
karsiilikli sahnelerin de ozellikle deniz kenari hesaplasma sahnesi ve hastane koridoru sahneleri iyi icra edilen sekanslardi ,,ozellikle ozge bence bu bolum kendini oyunculuk olarak asti diyebilirim. oldukca etkileyici performans sergiledi hem bu dedigim sekanslar da ,hem nikahlandigi mehmet macari ve annesine karsi oldugu sahneler baglaminda . cat cat cat diye oynadi resmen . agresif,duygusu yuksek,gerilimi tavan yapan zor sahnelerdi -ustesinden cok iyi geldi- diye dusunuyorum .
ghbg dizisinden performansini etkileyici buldugum mustafa acilan
bu yeni dizi de kanimca -mehmet macari- karakterini cok iyi giymis . adeta gercekten oyle biri var gibi hissettirdi .
kendisi bu bolum, baba macari tarafindan aileden kovulsa da ,
kanimca hikaye de daimi olmasi gereken bir rol .
son olarak ;
dizi de , kinali rolunu oynayan osman albayrak ,kanimca ozellikle bu bolum performansiyla en one cikan bir diger isimdi .
osman macari hasta yatagindayken kinali adeta tum tuslara basip
aile nin denge de kalmasina ~b
irbirlerine girmemesine tam yerinde itidalli mudehaleleriyle olmasi gerektigi gibi gemiyi limana sakince yanastirdi . bolumun sonlarinda osman macari'ye suikast girisiminde de azil macari nin olaya uyanmasi ile durumu beraber bertaraf ettiler.
uzun zaman sonra , izledigim diziler den birine uzun bir yorumla giris yapayim istedim .
,
😅
@serhatt biliyorum izlemiyorsun , forumun dizi bolumun de
ilk yorumum dan haberdar edecegimi belirtmistim . 😛
saygilar.