Gözlemci Nice Yıllara

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,277
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Bugün Gözlemcinin Doğum Günü kutlu olsun
buda hediyem
gs.jpg

buda sana özel pasta
Ben fenerliyim ama Herkese tuttuğu takımla pasta veriyim

Bos vaktinde tekrar düzenlersin. 😉 Bu bölümde yetkim yok. :D

@gözlemci doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara.♡ Seni daha cok aktif olarak görmek istiyoruz. :D
beynim bulandı ödev olarak reklam senaryosunu yazın dedi reklam filmi yönetmenliğinin öğretmeni kızların içinde bile doğup büyümem var ama yinede zor yazdım Annemin arkadaşları hep kızdı Babam ve arkadaşları yurt dışındaydı

Konuyu açacaktım ki pompy açmış bugün 2.kez konu açacağım zaman biri açmış oldu böylelikle. :D

@gözlemci Enisim doğum günün kutlu olsun. İyi ki forumdasın ve iyi ki tanımışım seni. İyi yürekli, samimi, hayvansever kardeşim nice güzel sağlıklı mutlu yaşlara. :)

@gözlemci Enisim canım benim yakışıklım şu forumda tanıdığım en saygılı kalbi güzel
kardeşim seni iyiki tanıdım ben bu forumda değil ama üye olduğum bir çok forumda
çok saygısızlıklar gördüm burdada atıştıklarım oldu ama başta @denizz19 @halukerogluFOX @Bully @mrt-06 @Doğu @takas @Polat Şaşmaz @MayısKralı ve bir çok vadici arkadaşım kardeşim olmak üzere bana saygısızlık yapmayanlardan biri sensin ne zaman moralim bozuk olsa senle konuşmaya başlayınca sanki moralim hiç bozulmamış gibi oluyor neşesiz vadikızı gidiyor neşeli vadikızı geliyor iyiki seni tanımışım iyiki benim kardeşimsin foruma girebildiğim sürece yanında olacam ablacım seni çoook seviyorum iyikii doğdunnn:D
vee sevdiğim şarkılardan birini armağan ediyorum sözünü sana uyarlıyorum

Doğum günün kutlu olsun al bu canım senin olsun acıda tatlı da gizlide saklıda sevginde öfkende seninleyim canım canimmmm doğum günün kutlu olsun sevdigim ah sevdiceğim en kötü gün böyle olsun tadım tuzum canım kardeşimm ENİS KARTAL :D:D

Bugün Gözlemcinin Doğum Günü kutlu olsun
buda hediyem
gs.jpg

buda sana özel pasta
Ben fenerliyim ama Herkese tuttuğu takımla pasta veriyim
Öncelikle @pompy e çook teşekkür ederim, hiç aklıma gelmezdi böyle bir konu açacağı, ummadık taş baş yararmış lafı gerçek oldu şok oldum, ve bir o kadarda güzel olmuş konun çook teşekkür ediyorum.
Bos vaktinde tekrar düzenlersin. 😉 Bu bölümde yetkim yok. :D

@gözlemci doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara.♡ Seni daha cok aktif olarak görmek istiyoruz. :D
Teşekkürler Harun , Umarım bende kendimi aktif olarak görmek istiyorum :)

Konuyu açacaktım ki pompy açmış bugün 2.kez konu açacağım zaman biri açmış oldu böylelikle. :D

@gözlemci Enisim doğum günün kutlu olsun. İyi ki forumdasın ve iyi ki tanımışım seni. İyi yürekli, samimi, hayvansever kardeşim nice güzel sağlıklı mutlu yaşlara. :)
Bende iyi ki tanımışım dediğim kişisin. Çook teşekkür ediyorum Denizim ,hep birlikte güzel senelere diyelim, Evet hayvanlar sevilmez mi , dünyanın en masum yaratıkları :)
Nice sağlıklı senelere kardeşim. :)
Teşekkür ederim abi sağolasın :)
Doğum günün kutlu olsun @gözlemci [emoji2]

@pompy eline sağlık. Seni böyle bombasız konuları açarken görmek güzel [emoji2]
Teşekkür ederim çok sağolasın :) @pompy beni de şaşırttı bombasız işler de var :D
Samimi arkadaşım benim nice yıllara. :love1:
Teşekkürler Haluğum çok sağol :)
Çok sağolun teşekkür ederim :)
@gözlemci Enisim canım benim yakışıklım şu forumda tanıdığım en saygılı kalbi güzel
kardeşim seni iyiki tanıdım ben bu forumda değil ama üye olduğum bir çok forumda
çok saygısızlıklar gördüm burdada atıştıklarım oldu ama başta @denizz19 @halukerogluFOX @Bully @mrt-06 @Doğu @takas @Polat Şaşmaz @MayısKralı ve bir çok vadici arkadaşım kardeşim olmak üzere bana saygısızlık yapmayanlardan biri sensin ne zaman moralim bozuk olsa senle konuşmaya başlayınca sanki moralim hiç bozulmamış gibi oluyor neşesiz vadikızı gidiyor neşeli vadikızı geliyor iyiki seni tanımışım iyiki benim kardeşimsin foruma girebildiğim sürece yanında olacam ablacım seni çoook seviyorum iyikii doğdunnn:D
vee sevdiğim şarkılardan birini armağan ediyorum sözünü sana uyarlıyorum

Doğum günün kutlu olsun al bu canım senin olsun acıda tatlı da gizlide saklıda sevginde öfkende seninleyim canım canimmmm doğum günün kutlu olsun sevdigim ah sevdiceğim en kötü gün böyle olsun tadım tuzum canım kardeşimm ENİS KARTAL :D:D

Vayy abla bu çok iyiydi beni mutlu ettin, bende her zaman bana sevgisini gösterene dünyaları sererim, Hediyemde çok güzel , İrem Derici olsaydı hiç fena olmazdı ama madem sen seviyorsun Tuğba Yurtu bizede dinlemek düşer :) Herşey için çok sağol çook çok beğendim yazdıklarını 🙂🙂🙂🙂