Gözlemci 3.000'ler Kulübünde!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,390
Puanı
1,061
Forumumuzun sevilen üyelerinden @gözlemci 3000'ler kulübünde.Tebrikler Enis.Nice güzel mesajlara.

3000'ler Kulübüne hoş geldin Enis.

Forumumuzun sevilen üyelerinden @gözlemci 3000'ler kulübünde.Tebrikler Enis.Nice güzel mesajlara.

3000'ler Kulübüne hoş geldin Enis.

Çok teşekkür ederim, valla biran unutuldum zannettim 😉 ama hatırlayan olmuş çok teşekkürler

Teşekkürler

Teşekkürler

Teşekkürler

Teşekkür ederim ....
Teşekkürler

Teşekkürler ...
Teşekkür Ederim

Teşekkürler

Teşekkürler

Ben unutulunca kendim açardım.

Aslında daha erken açabilirdim ama açıldı sanmıştım.
+100 olunca.

Ben unutulunca kendim açardım.

Aslında daha erken açabilirdim ama açıldı sanmıştım.
+100 olunca.
Ne bileyim kendimde açmak istemedim insan kendi kendisini tebrik edermi valla bana göre ters iş

Olsun valla geç olsunda açılsın en azından unutulmamak çok güzel tekrardan teşekkürler

Ne bileyim kendimde açmak istemedim insan kendi kendisini tebrik edermi valla bana göre ters iş

Olsun valla geç olsunda açılsın en azından unutulmamak çok güzel tekrardan teşekkürler

Rica ederim.
En azından unutulunca durum güncellemene yaz anlayalım.

Rica ederim.
En azından unutulunca durum güncellemene yaz anlayalım.
Yok valla bende öyle bir huy varki unutulduysam kendi içime kapanırım kimseye bişiy demem...
bir türlü bende çözemedim kendimi ...ben kendimi umursamazlıktan geliyorum millet napsın

Yok valla bende öyle bir huy varki unutulduysam kendi içime kapanırım kimseye bişiy demem...
bir türlü bende çözemedim kendimi ...ben kendimi umursamazlıktan geliyorum millet napsın

Peki görünce açarım bundan sonra.

tebrikler beni yakalıcaksın az kalmış 🙂🙂🙂