18 yıl oldu takriben artık benim bir parçam oldu ya onunla ben cok iyi bir ikiliyizyaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve çoğu kişinin aksine memnunum.
Ben niye sinir bozucu yedimDışarda asla kullanmıyorum çünkü yakışmıyor. Evde pc başında kullanıyorum sadece
Çizik atıp takmaya devam edenleri tanıyorumGenellikle evet. Ama bir iki sene içinde lazer olacağım
Ama baya bir azalır ve dışarıda filan sorun olmaz, en fazla ekran karşısında o da zaten gerekli bir şey sürekli ışığa maruz kalınıncaBen niye sinir bozucu yedim
Problem varsa her daim takılmalı. TR'de her tanıdığım ihtiyacı olmasına rağmen takmıyor.
Çizik atıp takmaya devam edenleri tanıyorum
Gözün bozuk değil diye...Ben niye sinir bozucu yedim
Problem varsa her daim takılmalı. TR'de her tanıdığım ihtiyacı olmasına rağmen takmıyor.
Çizik atıp takmaya devam edenleri tanıyorum
Nasıl arkadaşsın. Benim için sevineceğine çekememezlik yapmışsınGözün bozuk değil diye...
Yooo gözü tembelleştirir aksine Sürekli kullananlarda numara çok daha hızlı büyür.. 18 senedir gözüm bozuk 1.50'den 2.25'e çıktı daha Benden 5-10 sene sonra başlayıp numarası benim numarayı geçenler var.
İşte dostSenin gözlere nazar değmesin maşallah
Yukardaki gife cevap veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerNasıl arkadaşsın. Benim için sevineceğine çekememezlik yapmışsın
------
İşte dost
Gözün bozuk değil diye...
Yooo gözü tembelleştirir aksine Sürekli kullananlarda numara çok daha hızlı büyür.. 18 senedir gözüm bozuk 1.50'den 2.25'e çıktı daha Benden 5-10 sene sonra başlayıp numarası benim numarayı geçenler var.
------
Hani yoktu gözlüğün bu arada @Dosi...