Bizim bir arkadaş var 16 numara kullanıyor lazer yaptırmaElektronik ortamda yani telefon, bilgisayar ile uğraşırken veya film, dizi izlerken takıyorum. Bir de kitap okurken. Yani günde ortalama 6-7 saat.
Eskiden kartal gibi görürdüm ne olduysa son birkaç yılda oldu, miyop arttıkça arttı şuan 2.25 e 2.50 miyop.
Bir de sürekli ilerliyormuş, durma veya gerileme gibi bir şey söz konusu değilmiş yakını veya uzağı görememe hastalığında.
Tabi lazer olayını saymazsak. İlerde lazer yaptırmak gibi bir düşüncem var ama gözü tamamen kaybetme, kör olma gibi bir risk var imiş.
Gözlüğü ile bütünleşmiş olabilir ama ben gözlüğü takılı üç yıl olmasına rağmen halen alışamadım ve ciddi bir şekilde nefret ediyorum, burnumu yara bere içinde bırakıyor, İkide bir tozlanması filan da illallah ettiriyor.Bizim bir arkadaş var 16 numara kullanıyor lazer yaptırma
sana her şey yakışır...Eskiden kullanıyordum ama birkaç sene önce veda ettim, doktor gerek kalmadığını söyledi. (Aslında gözlük takmayı severim bana ayrı hava katıyor. )
bir sen iki kenan tatlıtuğ )
Ahaha. ^^ Yine sempatikliğin üzerinde. 🙂bir sen iki kenan tatlıtuğ )
Bi şey değil canım. 2 yılı aştı, o nurlu yüzünü gösteriver bize de görelim. ^^
Eğer iyi bir çocuk olursan beni görebilirsin. 😛Bi şey değil canım. 2 yılı aştı, o nurlu yüzünü gösteriver bize de görelim. ^^