Gözde Kansu 'Gecenin Kraliçesi' Dizisinde!

MY bilgine hayranım. Bir ara Okan Yalabık'ın dublörünü de bilmiyordun. Konunun linkini de atayım mı? :)
adı üstünde my :) figuranları bile başrol oluyor bir video vardı my nin 150 oyuncusu diye eksik en az 25-30 isim vardı :D hepsini akılda tutmak zor karakterleri aklımda tutarım ama gerçek isimlerini unutabiliyorum bazılarının ama misal ceren hindistan 2 bölüm oynadı ahsen hatun olarak ama asla unutmam :A @destere de unutmaz:A
ceren_9623.jpg

adı üstünde my :) figuranları bile başrol oluyor bir video vardı my nin 150 oyuncusu diye eksik en az 25-30 isim vardı :D hepsini akılda tutmak zor karakterleri aklımda tutarım ama gerçek isimlerini unutabiliyorum bazılarının ama misal ceren hindistan 2 bölüm oynadı ahsen hatun olarak ama asla unutmam :A @destere de unutmaz:A
ceren_9623.jpg
Ondan sonra iki yakası bir araya gelmedi. Sahi MY'de oynayanlar niye dikiş tutturamıyor? :A

Ondan sonra iki yakası bir araya gelmedi. Sahi MY'de oynayanlar niye dikiş tutturamıyor? :A
ne alakası var ceren hindistan zaten baba ocağı dışında tutan dizisi yok o da yaz dizisi starın kötü döneminde gitti bir süre:D
ayrıca
sabina toziya-deniz çakır= edho
meryem uzerli-selim bayraktar-nihan büyükağaç= gecenin kraliçesi
tolga sarıtaş-evrim alasya-burcu özberk=güneşin kızları
burak özçivit= kara sevda
tuğçe kurşunoğlu-pelin karahan=yeter
aybars kartal özson=kördüğüm
sabahat kumaş=karagül

liste uzar da gider:) zaten my de yer alan her oyuncunun dizisi tutsa 7 kanal değil 27 kanal lazım :))

ne alakası var ceren hindistan zaten baba ocağı dışında tutan dizisi yok o da yaz dizisi starın kötü döneminde gitti bir süre:D
ayrıca
sabina toziya-deniz çakır= edho
meryem uzerli-selim bayraktar-nihan büyükağaç= gecenin kraliçesi
tolga sarıtaş-evrim alasya-burcu özberk=güneşin kızları
burak özçivit= kara sevda
tuğçe kurşunoğlu-pelin karahan=yeter
aybars kartal özson=kördüğüm
sabahat kumaş=karagül

liste uzar da gider:) zaten my de yer alan her oyuncunun dizisi tutsa 7 kanal değil 27 kanal lazım :))
Hafızası kuvvetli @ozgur2113 (ki tüm oyuncuları tanıyor), bi de Muhteşem Yüzyıl'da oynayıp da dizileri tutmayan oyuncuları saysa sayfa yetmez. :A

gültepede başrolümüz yoktu :A
ayrıca konuşturma beni senin sedef kaç tane tutturamamış haberini açarım görürsün naz elmasın tek rakibi seninki :A

atv yi eleştirmek için karadayıyı öveceğim galiba:A
Tolga Sarıtaş, Evrim Alasya orada da başrollerdendi. :A

Sedef'i karıştırma.ss

Tolga Sarıtaş, Evrim Alasya orada da başrollerdendi. :A

Sedef'i karıştırma.ss
o dizide başroller mete horozoğlu-ayça bingöl-ilker kızmadı .ss

Hemen daldan dala atlıyor. ''MY'de oynayanlar çok iyi yere geldi dedi''. Ben de buna karşın, dizisi yayından kaldırılanlar da oldu dedim.
Her zamanki hali. :A
sanki siz günlük konu olduğu için my deki oyuncuların başarı-başarısızlıklarını konuşuyonuz:A

paylaşınca görürsün:D

o dizide başroller mete horozoğlu-ayça bingöl-ilker kızmadı .ss

sanki siz günlük konu olduğu için my deki oyuncuların başarı-başarısızlıklarını konuşuyonuz:A

paylaşınca görürsün:D
Karadayı hakkında kötü bir şey yazma buradan tvdizisine kadar kovalarım seni? :A