Görevimi Bırakıyorum.

bu arada Uğur @92'deki mesajını görmemişim panpa kusura bakma,düşüncelerin için teşekkür ederim :)

şöyle bi durum var ama ben çok uzun süredir buradayım ve görevimi bırakmamın nedeni hiçbir sorun değil,sadece kişisel tercihim :) @98'deki baba metaforu hoşuma gitti ama şöyle bir durum da var ki biz küçükken baba evi geçindirir bizi yetiştirir ama biz yetiştikten sonra babadan bu tür görevleri devralırız.ha ben sen yokken buralar hep benimdi benden öğrencek çok şeyin var gibi şeyler söylemek istemiyorum,yanlış anlama da,aynı metaforla cevap vermeye çalıştım ve biraz saçma oldu ama mantığımı anlamışsındır :)

beni kadronuzda görmek istemeniz gerçekten gururlandırdı bu arada.

uzun zamandan beri burdayım en eskilerden sayılıyorum hatta. çok kişi tanıdım ama saygı duyduğum az kişi var. bunlardan biriside sensin fikirlerin kararların önemli benim için her zaman ama bu seferde sen beni önemse. uzun zaman ayrı kaldım gelmedim ama telafi etmek için geri geldim ve burdayım artık. tamamen bırakmıyorum ve en önemliside tamamen ve kırgın olarak bırakmıyorum.

Ne kusuru canım...

Kişisel tercihinize saygı duyuyorum duymak da zorundayım zaten... Ama sizi böyle bırakıvermek her zaman benim pişmanlığım olarak kalacak...

@103 sen bizi bırakmıyorsun ki,biz de sizi bırakmıyoruz :) banlansak da yanınızdayız sizin.

valla şimdi bırakıp kaçmak üzereyim şu duygu seli bitene kadar :D
emekli olmak istiyorum ben 4,5 sene oldu be banada yazık :D

gidiyorum valla çay kahve dedikodu takılırım bikaç gün arada gelir bu sayfayı okurum öptüm sizi canlarım :D

Dostlar yakışmıyor emeklilik sizki forumun çınar ağaçları yükün büyüklerini taşımak için çaba göstermis insanlar bu forumun sizlere yönetimde ihtiyacları var Doğan 😉 panpa efsaneler hep yaşar renk fark eder mi deme sana yönetimde ihtiyacımız var tugba aynı sekilde sanada :)

Gitmeyin la. :( Durup dururken önce gurura, sonra da hüzüne bağlamışsınız. Online ortamda hüzün mü olur beyler... Kendinize gelin. :)

evet panpalar,yoğun ısrarlar sonucu emekliliği askıya aldım,şimdilik süper moddan devam etçem.ilerleyen zamanlarda ne yönde değişim olur bu kararlarda bilemiyorum.

Tuğba'nın yetkisi ise kendi isteği üzerine alındı,ama kendisi bir yere gitmeyecek tabii.

saygılar.

Tuğba seni de tekrar yönetimde görmek istiyoruz. Yönetime kısa bir ara olarak düşünüyorum bunu :)

Bir de Neferet, süper mod değil co-admin olsun diyenler beğenebilir mi ? :D

ayrıca ozan beğeni toplamaya çalışma bak konu açılmış oraya git zaten beğeniyolar :D
Yakın zamanda admin olarak dönmek hedeflerim arasında 😛