'Gönül Dağı'nda Şok Ayrılık! | TRT 1

Bende artık oyuncu çıkmasından çok Yörük Kızını bekliyorum. (Oya İloğulları olanından) Seyfettinin hikayesi havada kaldı ya.
Vallahi havada kaldı dahada gelmez
------

Her diziden ayrılan ölmek zorunda mı pardon bir Elif'i sağ bıraktınız

Reyting yükseltmenin yolunu mutlu yapmaktan değil de öldürmekten, ayrılıktan buluyorlar.
Amacına da ulaşıyor sanırım nedense halkımız dram seviyor ben haricinde Veysel kaza yaptı iki bölüm bakmadım diziye şimdi yine Veysel 'den yana vurdular en iyisi dizinin adı Veysel'in Çilesi olsun

Ölüm de bir gerçek ve bu gerçekleri diziye aktarmalarını olumlu buluyorum. Hatta Elif'i de öldürseler daha uygun olacaktı geçenki finalde. Kenanın bir fonksiyonu kalmadı, döndünün kabusları boşta kaldı mesela. Ramazanın annesinin ölümü de geçiştirimesi zayıf noktaydı. Dilekin babasının da rolü zayıftı. Ama ne olursa olsun tam bir Anadolu Dizisi

Allah Allah sen kicktipp dışında bir konuya da görüş bildirir miydin ? Şaştım valla.

@Dosi @Yakamoz-Asi

Dileğin babasının dizide son durumu nedir? En son hapisteydi. Hala öyle ise o da dönsün.. Niye derseniz de dizide devamlılıktan yanayım. 🙂

Reactions: AteşBöceği

Hepsine katılıyorum 👍👍

Allah Allah sen kicktipp dışında bir konuya da görüş bildirir miydin ? Şaştım valla.

@Dosi @Yakamoz-Asi

Nesine ṣaṣırdın adam ne güzel yorum yapmıṣ. Böyle yorum yapabilen insanlar lazım foruma.

Dileğin babasının dizide son durumu nedir? En son hapisteydi. Hala öyle ise o da dönsün.. Niye derseniz de dizide devamlılıktan yanayım. 🙂
Bende öyle ama adam çoktan unutuldu bir de suçsuz yere hapis yattı Serdar bunları öğrenip kanıtlamak için sözde Elifi bırakıp gitmişti ya

Bende artık oyuncu çıkmasından çok Yörük Kızını bekliyorum. (Oya İloğulları olanından) Seyfettinin hikayesi havada kaldı ya.
Yörük kızı dedin de Seksenler dizisinde bir türlü diziye yeniden dahil olmayan ama yıllar sonra Çagatay'ın eşi rolünde olan Sedef geldi aklıma

Yörük kızı dedin de Seksenler dizisinde bir türlü diziye yeniden dahil olmayan ama yıllar sonra Çagatay'ın eşi rolünde olan Sedef geldi aklıma
Seksenler benim için bir süre sonra tam bir fiyasko halini aldı. Sonra da zaten 80'ler dönemi bitti dizide. 90'lara gelindi.
------

Bende öyle ama adam çoktan unutuldu bir de suçsuz yere hapis yattı Serdar bunları öğrenip kanıtlamak için sözde Elifi bırakıp gitmişti ya
Aaaa, kaçırmışım o ayrıntıyı. Serdar bunun için mi diziden çıkmıştı. Ben kendini bulma yolunda diye biliyorum

Reactions: AteşBöceği
O bölümleri pek takip etmediğimden bir şey diyemem ama karakter dönecekse ilk oynayan oynamalı elbette. O olmayacaksa da dediğin gibi o işe hiç kalkışılmamalı.

İkisini de sebep aslında
burada açıklıyor herşeyi diye aklımda kalmış
------

O bölümleri pek takip etmediğimden bir şey diyemem ama karakter dönecekse ilk oynayan oynamalı elbette. O olmayacaksa da dediğin gibi o işe hiç kalkışılmamalı.
Ben dizi de Elifi çok arıyorum ya hikâyesi yarım kaldı diziye de yakışıyırdu