İstanbulluk bir senaryo yok ki ortada, hiç zannetmiyorum bu sezon için.Geri dönsünler gayrı. Şaka bir yana hafifte olsa İstanbul'a taşınma ihtimali var mı acaba dizinin merak ediyorum. ☺️
İstanbulluk bir senaryo yok ki ortada, hiç zannetmiyorum bu sezon için.Geri dönsünler gayrı. Şaka bir yana hafifte olsa İstanbul'a taşınma ihtimali var mı acaba dizinin merak ediyorum. ☺️
İstanbulluk bir senaryo yok ki ortada, hiç zannetmiyorum bu sezon için.
Vallahi havada kaldı dahada gelmezBende artık oyuncu çıkmasından çok Yörük Kızını bekliyorum. (Oya İloğulları olanından) Seyfettinin hikayesi havada kaldı ya.
Onu da nasıl sağ bıraktılar anlamadım, oradan da güzel dram çıkardı.Her diziden ayrılan ölmek zorunda mı pardon bir Elif'i sağ bıraktınız
Dimi ya kıza o kadar çektirdiler evlenince bari rahat bıraktılar bir de zahide var tabii ki sanki hayatımız çok normal sürekli dram izliyoruzOnu da nasıl sağ bıraktılar anlamadım, oradan da güzel dram çıkardı.
Reyting yükseltmenin yolunu mutlu yapmaktan değil de öldürmekten, ayrılıktan buluyorlar.Dimi ya kıza o kadar çektirdiler evlenince bari rahat bıraktılar bir de zahide var tabii ki sanki hayatımız çok normal sürekli dram izliyoruz
Amacına da ulaşıyor sanırım nedense halkımız dram seviyor ben haricinde Veysel kaza yaptı iki bölüm bakmadım diziye şimdi yine Veysel 'den yana vurdular en iyisi dizinin adı Veysel'in Çilesi olsunReyting yükseltmenin yolunu mutlu yapmaktan değil de öldürmekten, ayrılıktan buluyorlar.
Allah Allah sen kicktipp dışında bir konuya da görüş bildirir miydin ? Şaştım valla.Ölüm de bir gerçek ve bu gerçekleri diziye aktarmalarını olumlu buluyorum. Hatta Elif'i de öldürseler daha uygun olacaktı geçenki finalde. Kenanın bir fonksiyonu kalmadı, döndünün kabusları boşta kaldı mesela. Ramazanın annesinin ölümü de geçiştirimesi zayıf noktaydı. Dilekin babasının da rolü zayıftı. Ama ne olursa olsun tam bir Anadolu Dizisi
Dileğin babasının dizide son durumu nedir? En son hapisteydi. Hala öyle ise o da dönsün.. Niye derseniz de dizide devamlılıktan yanayım. 🙂Ölüm de bir gerçek ve bu gerçekleri diziye aktarmalarını olumlu buluyorum. Hatta Elif'i de öldürseler daha uygun olacaktı geçenki finalde. Kenanın bir fonksiyonu kalmadı, döndünün kabusları boşta kaldı mesela. Ramazanın annesinin ölümü de geçiştirimesi zayıf noktaydı. Dilekin babasının da rolü zayıftı. Ama ne olursa olsun tam bir Anadolu Dizisi
Ölüm de bir gerçek ve bu gerçekleri diziye aktarmalarını olumlu buluyorum. Hatta Elif'i de öldürseler daha uygun olacaktı geçenki finalde. Kenanın bir fonksiyonu kalmadı, döndünün kabusları boşta kaldı mesela. Ramazanın annesinin ölümü de geçiştirimesi zayıf noktaydı. Dilekin babasının da rolü zayıftı. Ama ne olursa olsun tam bir Anadolu Dizisi
Allah Allah sen kicktipp dışında bir konuya da görüş bildirir miydin ? Şaştım valla.
@Dosi @Yakamoz-Asi
Buyursun canım bana sataşmadığı sürece ne yaparsa yapsın.Hepsine katılıyorum 👍👍
Nesine ṣaṣırdın adam ne güzel yorum yapmıṣ. Böyle yorum yapabilen insanlar lazım foruma.
Bende öyle ama adam çoktan unutuldu bir de suçsuz yere hapis yattı Serdar bunları öğrenip kanıtlamak için sözde Elifi bırakıp gitmişti yaDileğin babasının dizide son durumu nedir? En son hapisteydi. Hala öyle ise o da dönsün.. Niye derseniz de dizide devamlılıktan yanayım. 🙂
Buyursun canım bana sataşmadığı sürece ne yaparsa yapsın.
Yörük kızı dedin de Seksenler dizisinde bir türlü diziye yeniden dahil olmayan ama yıllar sonra Çagatay'ın eşi rolünde olan Sedef geldi aklımaBende artık oyuncu çıkmasından çok Yörük Kızını bekliyorum. (Oya İloğulları olanından) Seyfettinin hikayesi havada kaldı ya.
Seksenler benim için bir süre sonra tam bir fiyasko halini aldı. Sonra da zaten 80'ler dönemi bitti dizide. 90'lara gelindi.Yörük kızı dedin de Seksenler dizisinde bir türlü diziye yeniden dahil olmayan ama yıllar sonra Çagatay'ın eşi rolünde olan Sedef geldi aklıma
Aaaa, kaçırmışım o ayrıntıyı. Serdar bunun için mi diziden çıkmıştı. Ben kendini bulma yolunda diye biliyorumBende öyle ama adam çoktan unutuldu bir de suçsuz yere hapis yattı Serdar bunları öğrenip kanıtlamak için sözde Elifi bırakıp gitmişti ya
Değil mi hadi sıra sende @Dosi geç kalma.Sana sataṣmadan olur mu yahu
O bölümleri pek takip etmediğimden bir şey diyemem ama karakter dönecekse ilk oynayan oynamalı elbette. O olmayacaksa da dediğin gibi o işe hiç kalkışılmamalı.Dizide lütfen ayrıca karekter geri dönecekse farklı biri gelmesin aynı isimde. Geri dönme işini yapamıyorlarsa hiç girilmemesinden yanayım hikâye olarak. Tâbi senarist ben değilim. Gıdı gıdı Behçet ve Yörük Kızı diziye gelmeli diye düşünüyorum. Ayrıca Selaminin evladı da fena olmaz..
İkisini de sebep aslındaSeksenler benim için bir süre sonra tam bir fiyasko halini aldı. Sonra da zaten 80'ler dönemi bitti dizide. 90'lara gelindi.
------
Aaaa, kaçırmışım o ayrıntıyı. Serdar bunun için mi diziden çıkmıştı. Ben kendini bulma yolunda diye biliyorum
Ben dizi de Elifi çok arıyorum ya hikâyesi yarım kaldı diziye de yakışıyırduO bölümleri pek takip etmediğimden bir şey diyemem ama karakter dönecekse ilk oynayan oynamalı elbette. O olmayacaksa da dediğin gibi o işe hiç kalkışılmamalı.
Elif geri dönüyor zaten.İkisini de sebep aslında
burada açıklıyor herşeyi diye aklımda kalmış
------
Ben dizi de Elifi çok arıyorum ya hikâyesi yarım kaldı diziye de yakışıyırdu