Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan Trafik Kazası Geçirdi!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,762
Puanı
1,060
1745084890694.jpeg

5 sezondur TRT 1'de izleyicileri ile buluşan Gönül Dağı dizisinde Taner karakterini canlandıran Berk Atan, trafik kazası geçirdi.

Ünlü oyuncu dizinin çekimlerinin yapıldığı Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinden İstanbul'a giderken trafik kazası geçirdi. Mıcıra giren aracın peş peşe taklalar atması sonucunda ünlü oyuncu, iç kanama olabilme ihmaline karşılık yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımda tedavisinin bitmesinin ardından oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu ve kaburgasında çatlak olduğu, zamanla iyileşeceği öğrenildi.

1745084924394.jpeg

Çok geçmiş olsun. Durumu ağır deniliyordu ama kendisi sağlık durumunun iyi olduğunu açıklamış. Allah sevdiklerine bağışlamış

İyi bari hayati tehlikesi kalkmış sanırım. Diğeri de zamanla iyileşir. Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

Öncelik sağlık, dizi ikinci planda tabii ama dizisi de ya 2-3 haftalık ara verir ya da Taner'siz çekimlere devam ederler.

• Beğendim
Reactions: TenTen
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

Öncelik sağlık, dizi ikinci planda tabii ama dizisi de ya 2-3 haftalık ara verir ya da Taner'siz çekimlere devam ederler.
Dizi iki hafta önden gidiyor diye biliyorum. 176 fragmanı yayınlanıyor. Buda demektir ki 178 çekilmek üzereydi. Ara vermedende yine baya gidebilir dizi.

• Beğendim
Reactions: emreemreu
Dizi iki hafta önden gidiyor diye biliyorum. 176 fragmanı yayınlanıyor. Buda demektir ki 178 çekilmek üzereydi. Ara vermedende yine baya gidebilir dizi.
Aynen, dün akşam yayınlanan 23 nisan sahneleri nisanın 2-3'ünde çekiliyordu.

En fazla 1 ya da 2 haftalık ara olabilir o zaman ya da senaryo ona göre revize edilip hiç ara vermeden 1 haftalık Tanersiz çekimler yapılır.

• Beğendim
Büyük geçmiṣ olsun. Kaburga kırığını geçen seneden iyi bilirim. 3 tane bende de vardı. En az 6 hafta sürer doğrulması.

Dizi önemli değil, sağlığı iyi olsun da.

• Beğendim

Bu alana bir cevap yazın...