Gönül Dağı - Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | TRT 1

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,122
Puanı
1,060

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın 4. Sezon tanıtımı yayınlandı.

3 sezondur Cumartesi günlerinin zirvesinde yer alan dizi 9 Eylül Cumartesi 4. sezona merhaba diyecek. Başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Cihat Süvarioğlu gibi başarılı isimlerin paylaştığı dizide zaman atlaması yaşanacak.

Gönül Dağı, yeni bölümüyle 9 Eylül Cumartesi TRT 1'de!

Tatlı bir tanıtım olmuş. Diğer ikisi oğullarını kucağına alırken diğerlerine göre biraz tombul çocuğa sadece sarılmak dikkatimi çekti
@12.Adam @Yakamoz-Asi

Sonu hariç eski görüntülerden alma bir tanıtım olmuṣ. Güzel olmuṣ ama.

Evet benim de dikkatimi çekti @Dosi
Keşke bu kadar uzun zaman atlaması olmasaydı da Ramazan ve Veysel’in bebeklerini uyutmasını seyretseydik.

Onca yıl geçmiş babalar hala aynı bu ne amatörlük.
Yasak Elma’da sürekli zaman atlaması yaşanırken, Halit Can’ın (bebek olmasına rağmen) hep ayna yaşta olmasını garipsemiyordun hiç

Ayrıca belli yaştaki insanlar en az 10 sene geçse hep aynı görünümde oluyorlar
çok yakışıklı bulduğun ünlüleri düşün mesela
@xemrexxx

Yasak Elma'da bu kadar uç zaman atlamaları olmuyordu ondan ötürü göze batmıyordu.

TR'de o dediğin pek mümkün olmuyor.
İnsanlar 1 ayda çöküyor burada.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Yasak Elma'da bu kadar uç zaman atlamaları olmuyordu ondan ötürü göze batmıyordu.

TR'de o dediğin pek mümkün olmuyor.
İnsanlar 1 ayda çöküyor burada.
Ne bekliyordun? Genç kişilerin 8 yılda saçına beyazlar düşmesini mi?

eğer bu yaştaysan göze batılan bir durum. Biz konuda çok değinmiştik ama sen fan olduğun için kabullenmiyorsun

Reactions: serhatt and 12.Adam
Absürt olmasa da belirgin değişimler olmalıydı, büyüdü işte daha ne büyüsün çocuk.

Ben objektif bir insanım hatta forumdaki tek objektif benim.

Bölüm 9 Eylüle yetişmez diye düşünüyordum ama hızlı hızlı gidip yetiştirecekler herhalde.

Bekliyoruz amcaoğullarını.

Reactions: 12.Adam
Bende aynı şeyi dedim dede de aynı bu nasıl saçmalık ya herkes aynı tek çocuklar mı büyüdü yani 5 yıl falan normaldir bence 8 yıl abartı olmuş
Ciritçi dedem kendine iyi bakar. Yılları at üstünde geçmiş, bu kasaba O'nu atının kişnemesinden tanır.

Yaşlı insanlar kendine iyi bakarsa çok bir değişiklik olmuyor, normal bence.