Gönül Dağı - Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | TRT 1

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,133
Puanı
1,060
IMG_7679.jpeg

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın 4. Sezon tanıtımı yayınlandı.

3 sezondur Cumartesi günlerinin zirvesinde yer alan dizi 9 Eylül Cumartesi 4. sezona merhaba diyecek. Başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Cihat Süvarioğlu gibi başarılı isimlerin paylaştığı dizide zaman atlaması yaşanacak.

Gönül Dağı, yeni bölümüyle 9 Eylül Cumartesi TRT 1'de!

Tatlı bir tanıtım olmuş. Diğer ikisi oğullarını kucağına alırken diğerlerine göre biraz tombul çocuğa sadece sarılmak dikkatimi çekti :A @12.Adam @Yakamoz-Asi

Sonu hariç eski görüntülerden alma bir tanıtım olmuṣ. Güzel olmuṣ ama.

Evet benim de dikkatimi çekti @Dosi :A
Keşke bu kadar uzun zaman atlaması olmasaydı da Ramazan ve Veysel’in bebeklerini uyutmasını seyretseydik. :A

Onca yıl geçmiş babalar hala aynı bu ne amatörlük. :F
Yasak Elma’da sürekli zaman atlaması yaşanırken, Halit Can’ın (bebek olmasına rağmen) hep ayna yaşta olmasını garipsemiyordun hiç :A
Ayrıca belli yaştaki insanlar en az 10 sene geçse hep aynı görünümde oluyorlar :A çok yakışıklı bulduğun ünlüleri düşün mesela :A @xemrexxx

Yasak Elma’da sürekli zaman atlaması yaşanırken, Halit Can’ın (bebek olmasına rağmen) hep ayna yaşta olmasını garipsemiyordun hiç :A
Ayrıca belli yaştaki insanlar en az 10 sene geçse hep aynı görünümde oluyorlar :A çok yakışıklı bulduğun ünlüleri düşün mesela :A @xemrexxx
Yasak Elma'da bu kadar uç zaman atlamaları olmuyordu ondan ötürü göze batmıyordu. :A

TR'de o dediğin pek mümkün olmuyor. :A İnsanlar 1 ayda çöküyor burada. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yasak Elma'da bu kadar uç zaman atlamaları olmuyordu ondan ötürü göze batmıyordu. :A

TR'de o dediğin pek mümkün olmuyor. :A İnsanlar 1 ayda çöküyor burada. :A
Ne bekliyordun? Genç kişilerin 8 yılda saçına beyazlar düşmesini mi? :A

eğer bu yaştaysan göze batılan bir durum. Biz konuda çok değinmiştik ama sen fan olduğun için kabullenmiyorsun :A
IMG_7680.png

• Güldürdün
Reactions: serhatt and 12.Adam
Ne bekliyordun? Genç kişilerin 8 yılda saçına beyazlar düşmesini mi? :A

eğer bu yaştaysan göze batılan bir durum. Biz konuda çok değinmiştik ama sen fan olduğun için kabullenmiyorsun :A
Ekli dosyayı görüntüle 122931
Absürt olmasa da belirgin değişimler olmalıydı, büyüdü işte daha ne büyüsün çocuk. :A

Ben objektif bir insanım hatta forumdaki tek objektif benim. :Z

Bölüm 9 Eylüle yetişmez diye düşünüyordum ama hızlı hızlı gidip yetiştirecekler herhalde. :A

Bekliyoruz amcaoğullarını. :)

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bende aynı şeyi dedim dede de aynı bu nasıl saçmalık ya herkes aynı tek çocuklar mı büyüdü yani 5 yıl falan normaldir bence 8 yıl abartı olmuş
Ciritçi dedem kendine iyi bakar. Yılları at üstünde geçmiş, bu kasaba O'nu atının kişnemesinden tanır. :A

Yaşlı insanlar kendine iyi bakarsa çok bir değişiklik olmuyor, normal bence. :)