Yapacağı şovu yapmış işte, daha fazlasına gerek yok.Beyin terk bir yorum gibi geldi. 😅 8 reyting ortalaması olan ve bu sene özelinde 10 dizi bitiren bir yapım. 😂☺️ @emreemreu
Yapacağı şovu yapmış işte, daha fazlasına gerek yok.Beyin terk bir yorum gibi geldi. 😅 8 reyting ortalaması olan ve bu sene özelinde 10 dizi bitiren bir yapım. 😂☺️ @emreemreu
Yok bence de artık sınırını koyalım. 6.sezon son olsun. Bende artık öyle düşünüyorum. 🥰Yapacağı şovu yapmış işte, daha fazlasına gerek yok.
Sürekli her bir karaktere dram yazıp dururlarsa bizim 6 sezon 7 de olur 8 de. Berk Atan'ı farklı dizilerde izlemek istiyorum ben artık.Yok bence de artık sınırını koyalım. 6.sezon son olsun. Bende artık öyle düşünüyorum. 🥰
Yok ben net olarak 6 son olmalı diyorum. 🥰Sürekli her bir karaktere dram yazıp dururlarsa bizim 6 sezon 7 de olur 8 de. Berk Atan'ı farklı dizilerde izlemek istiyorum ben artık.
Berk Atan uzun bir süre dinlenir artık canım Ama nedense 6. Sezon olmaz gibime geliyorSürekli her bir karaktere dram yazıp dururlarsa bizim 6 sezon 7 de olur 8 de. Berk Atan'ı farklı dizilerde izlemek istiyorum ben artık.
Rahat bırak diziyi. 😅 6'da olacak inşallah. 😎Berk Atan uzun bir süre dinlenir artık canım Ama nedense 6. Sezon olmaz gibime geliyor
Keyfime bağlı istersen bırakırım 😂 Çizgisi bozulmazsa Ciritci baba için 6. Sezon isterim sırf onun sahnelerini izlediğim içinRahat bırak diziyi. 😅 6'da olacak inşallah. 😎