'Gönül Dağı' Oyuncusu 'Ağlayan Gelin'in Kadın Başrolü Oldu! | TRT 1

Lannn... Nasıl. 😳😳 Yok artık şaka mı yapıyorsunuz? 😳😳😳
Bu tepki iyi anlamda mı yoksa kötü anlamda mı çözemedim. :A
------
Yasemin'i severiz (en azından senin konusunu açtığında fotodaki gibi severiz :A )
Thinking Dusunce GIF by TRT

Kaç yıl önce tanıştığı kıza arkadaş olarak bakmak dışında bir şey yapmamış Erkan. Yeşim'e karşı olan duyguları ise farklıydı. Onunla olmuyorsa Filiz ile de olmamalı. :A

Ha, Sude Zülal Güler'in yan rolden kurtulup hak ettiği yere yani başrole gelmesi güzel tabi. :bhr:
En başta, daha sezon başında Yeşim/Erkan için gelmişti. Bir anda ayrılmasına şaşırdım. Beklemiyordum. Millet Filiz/Erkan yakıştırsada esas hikaye çifti çok sevilmesede Yeşim/Erkandı.
Dediğine katılıyorum bu arada bir annda 180 derece dönüp Filiz ile yapmasınlar lütfen. Erkan'a ayıp olur baştan beri arkadaş görüyor. Tâbi senaryo bize bağlı değil.

Bu arada Berk için Gönül Dağı'nda bayraklar yarıya indi. 😅😅😂😂

Bu kızı Gönül Dağı'na çoğu kişi yakıştırmamıştı, demek ki 1-2 bölüme çıkacak diziden. Bakalım Ağlayan Gelin'de iyi ağlama yapabilecek mi? :A
Çıkışının olacağı bölüm bir reyting getirir mi be he. Gider ayak yapar mı bir güzellik. Bekleyip göreceğiz artık. 😅

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
En başta, daha sezon başında Yeşim/Erkan için gelmişti. Bir anda ayrılmasına şaşırdım. Beklemiyordum. Millet Filiz/Erkan yakıştırsada esas hikaye çifti çok sevilmesede Yeşim/Erkandı.
Dediğine katılıyorum bu arada bir annda 180 derece dönüp Filiz ile yapmasınlar lütfen. Erkan'a ayıp olur baştan beri arkadaş görüyor. Tâbi senaryo bize bağlı değil.

Bu arada Berk için Gönül Dağı'nda bayraklar yarıya indi. 😅😅😂😂
O kadar doğru bir mesaj olmuş ki yazacak başka bir şey bırakmamışsın. Sosyal medya yorumlarını önemsemiyorlar diye yapım şirketine çoğu zaman X'te laf ediliyor ama önemsendiğinin kanıtı bu durum. :(

Evet, o durum da mevcut. Ama bir şekilde devam ederler ilişkilerine, zaten Berk'in bir ayağı İstanbul'da. :A

• Okudum
Reactions: 12.Adam
O kadar doğru bir mesaj olmuş ki yazacak başka bir şey bırakmamışsın. Sosyal medya yorumlarını önemsemiyorlar diye yapım şirketine çoğu zaman X'te laf ediliyor ama önemsendiğinin kanıtı bu durum. :(

Evet, o durum da mevcut. Ama bir şekilde devam ederler ilişkilerine, zaten Berk'in bir ayağı İstanbul'da. :A
Diğer yapımlara oranla bunu en az şekilde yaptıklarını düşünüyorum. Örnek verecek olursak; Selma 72'de girdi. Dilek fanları hergün neredeyse kötülemek adına yazacak bir şey buldu. Buluyorlar yani. Koskocaman bir sezon geçti. Aradan 6 yıl geçti. Ama yani bir yerden sonra Selma'nın Taner için yazılacağı belliydi. Tıpkı tepki çeken Erkan/Yeşim gibi.
Ne yapsalardı. Erkanı da mı çocukluk aşkı ile yazsalardı. Ben senaryoya dışarıdan çok karşılamasını sevmiyorum. Evet ilerisi için birçok dizide ilerisi için senaryo tahmini yaptığım oluyor ama gerçekleşmeyince tüü/kaka yapmıyorum. Bunu senarist ve yönetmene saygısızlık olarak görüyorum.

Sevmedin, hoşuna gitmedi. İzlemezsin olur biter, sevdiğin oyuncunun başka yapımlarını beklersin.

Sosyal Mecralarda, bir çok dizinin aşırı fanlarını ve Türk milleti zevksiz şeklinde ileri giden bütün yorumları dizi ayırt etmeksizin engelledim/engelliyorum. Tavsiye ederim. ☺️✋

• Okudum
Reactions: 12.Adam