Diziler başladığına göre senin tanıtım atma mesaisi başladı184. Bölüm 2. Fragman
Aile Saadeti’ni saymazsak aylardır fragman görmedim ve delleniyorum adetaDiziler başladığına göre senin tanıtım atma mesaisi başladı
165. Bölümde ara verdiğim, yer yer YouTube kesitlerine baktığım Gönül Dağı dizisine 190. Bölüm ile birlikte tekrar TV karşısından izleyerek dönmüş olacağım.Gönül Dağı dizisinin 163,164 ve 165. Bölümlerini televizyondan takip edip artık izlemeyeceğim.
(YouTube üzerinden kısa kısa izleme)
Can Borcu dizisinin günceline yetişip, Cumartesi günleri artık Can Borcu izleyeceğim.
200'leri görmen dileğiyle Gönül Dağı. 👏👏🎉🎉
Umarım diziye iyi ve uğurlu gelirsin çünkü AB'de 3'ün altına inmiş.165. Bölümde ara verdiğim, yer yer YouTube kesitlerine baktığım Gönül Dağı dizisine 190. Bölüm ile birlikte tekrar TV karşısından izleyerek dönmüş olacağım.
Can Borcu izlemeye çalıştığım ama hiçbir şekilde bölüm bitiremediğim bir yapım oldu. Birşeyler bana soğuk geldi olmadı.
Halledeceğiz. 200'ü görecek dizi. Diğerleri düşünsün.Umarım diziye iyi ve uğurlu gelirsin çünkü AB'de 3'ün altına inmiş.
6. Sezon büyük hataydı adam akıllı final vermeleri lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?