Başından itibaren izlemeye başladım.Hafta içi hergün trt 1Çok keyifli olmuş kamera arkası videosu. Konuya mesaj yazıldığını görünce kurban bayramı özel bölümü fragmanı geldi sandım.
Başından itibaren izlemeye başladım.Hafta içi hergün trt 1Çok keyifli olmuş kamera arkası videosu. Konuya mesaj yazıldığını görünce kurban bayramı özel bölümü fragmanı geldi sandım.
Fragman gelse etiket atardım.Çok keyifli olmuş kamera arkası videosu. Konuya mesaj yazıldığını görünce kurban bayramı özel bölümü fragmanı geldi sandım.
Evet, bir yandan onu da düşünmedim değil.Fragman gelse etiket atardım.
Diziyi pek izlemiyorum ama ilgimi çok çekiyor acaba eski kesitlerden bölüm mü yaptılar yoksa yeni mi çektiler?Çok güzel olmuş, merakla bekliyoruz. Gülsim Ali İlhan olmayacak. Çünkü geçmiş zamandan bir sahne olacak bu bölüm.
Sezon finali çekimleri yapıldıktan sonra özel bölüm çektiler, yeni yani.Diziyi pek izlemiyorum ama ilgimi çok çekiyor acaba eski kesitlerden bölüm mü yaptılar yoksa yeni mi çektiler?
Oo helal olsun süper düşünmüşlerSezon finali çekimleri yapıldıktan sonra özel bölüm çektiler, yeni yani.
Geçen sene çektikleri filmin devamını çekselerdi keşke, ama bu da güzel.Oo helal olsun süper düşünmüşler
Hangi film :OGeçen sene çektikleri filmin devamını çekselerdi keşke, ama bu da güzel.
Haberim bile yoktu böyle film olduğundanHanımağa'nın Gelinleri.
Geçen sene izlemiştim, kadrosu iyiydi. Konusu da iyiydi.Haberim bile yoktu böyle film olduğundan
------
Oyuncular harikaymış ya
Valla ben izledikten sonra tiryakisi oldum. Yazın bile ara ara açıp izlerim 4-5 dakikalık eski kesitlerden.Diziyi pek izlemiyorum ama ilgimi çok çekiyor acaba eski kesitlerden bölüm mü yaptılar yoksa yeni mi çektiler?
Ben bir kaç sahnesine baktım güzeldi eğlenceli dizi oyuncuları da çok güzel yakın zamanda izlerim belki bütün bölümleriValla ben izledikten sonra tiryakisi oldum. Yazın bile ara ara açıp izlerim 4-5 dakikalık eski kesitlerden.
Bu sene bayrama özel olarak verseler keşke de izlesekHanımağa'nın Gelinleri.
Beni de etiketleyebilirsin.KURBAN ÖZEL BÖLÜM ÖN İZLEMESİ
https://twitter.com/x/status/1417174901169934336
@emreemreu @AteşBöceği @EmreCan @781Ens
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?