Sanki dilekle ayrılacak gibime geldi ama bölümü bekleyelim bakalım neler olacakSelami'nin sesi çok iyi.
Dilek geri gelir de Sefer'in evinin yanması kötü oldu. İlk bölüm tanıtımı da Gönül Dağı müziği ile başlamıştı, sezon finalini de Gönül Dağı ile bitiriyorlar. Yeni sezonu bekleyeceğiz.
Evet Selami'nin sesi söylediği şarkılar ayrı bir renk katıyor diziyeSelami'nin sesi çok iyi.
Dilek geri gelir de Sefer'in evinin yanması kötü oldu. İlk bölüm tanıtımı da Gönül Dağı müziği ile başlamıştı, sezon finalini de Gönül Dağı ile bitiriyorlar. Yeni sezonu bekleyeceğiz.
Evet bana da öyle geldi Dilek'te neden gitmeyi bu kadar istiyor önce kalmak için elinden geleni yaptı tamam işi ama ne bileyim özür falan diliyor 😉Sanki dilekle ayrılacak gibime geldi ama bölümü bekleyelim bakalım neler olacak
Bölüm görsellerinden gördüğüme göre mektup yazıyor galiba serdar elifeEvet Selami'nin sesi söylediği şarkılar ayrı bir renk katıyor diziye
Büyük ihtimal akrabaları yaktı Sefer'in evini hayır ne olurdu sanki mutlu bir final yapsalardı illlaki ayrı düşecekler
Serdar da Elif'i bırakıp gitsin tam olsun zaten başka diziyle de anlaşmış geri dönüp dönmeyeceği muamma
Evet bana da öyle geldi Dilek'te neden gitmeyi bu kadar istiyor önce kalmak için elinden geleni yaptı tamam işi ama ne bileyim özür falan diliyor 😉
Ben en çok Elifle Serdar'a ne olacak onu merak ediyorum
Evi Fikret de yakmış olabilir. Ben de Elif ile Serdar'ı merak ediyorum. Neyse 3 gün sonra öğreniriz inşallah.Evet Selami'nin sesi söylediği şarkılar ayrı bir renk katıyor diziye
Büyük ihtimal akrabaları yaktı Sefer'in evini hayır ne olurdu sanki mutlu bir final yapsalardı illlaki ayrı düşecekler
Serdar da Elif'i bırakıp gitsin tam olsun zaten başka diziyle de anlaşmış geri dönüp dönmeyeceği muamma
Evet bana da öyle geldi Dilek'te neden gitmeyi bu kadar istiyor önce kalmak için elinden geleni yaptı tamam işi ama ne bileyim özür falan diliyor 😉
Ben en çok Elifle Serdar'a ne olacak onu merak ediyorum
Serdar elife mektup bırakmış 😔Evi Fikret de yakmış olabilir. Ben de Elif ile Serdar'ı merak ediyorum. Neyse 3 gün sonra öğreniriz inşallah.
En azından sezon finaline uygun olarak açık kapı bırakılmış. Zaten bu adamın Cam Tavanlar'daki rolü arka planda olacak ve dizinin eylüle kalacağını da zannetmiyorum.Serdar elife mektup bırakmış 😔
Cam tavanlar zaten yaz dizisi eylüle kalsa bile ordan çıkar hemenEn azından sezon finaline uygun olarak açık kapı bırakılmış. Zaten bu adamın Cam Tavanlar'daki rolü arka planda olacak ve dizinin eylüle kalacağını da zannetmiyorum.
Evet Fikret aklıma çok sonra geldi hazmedeme di tabii onca para da çöpe gitti zaten 😉 icatlar dersen öyleEvi Fikret de yakmış olabilir. Ben de Elif ile Serdar'ı merak ediyorum. Neyse 3 gün sonra öğreniriz inşallah.
Hadi yaSerdar elife mektup bırakmış 😔
Tam tahmin ettiğim gibi o zaman yine de içime sinmiyorEn azından sezon finaline uygun olarak açık kapı bırakılmış. Zaten bu adamın Cam Tavanlar'daki rolü arka planda olacak ve dizinin eylüle kalacağını da zannetmiyorum.
Bunu da alamam artık, kalsın.Savaşçı bittikten sonra Gönül Dağı'nın çaldığı sahneye denk geldim, ne kadar iyiydi.
@slhttnmtl izlenecek diziler arasına ekle.
İlk bölümlerini izlemiştim. Çok sıcak, güzel bir dizi. Görüntüleri, senaryosu vs. çok iyi.Bunu da alamam artık, kalsın.Hem böyle toprağı taşı sarı yerleri görünce içim kuruyor.Zamanında Ankara'ya giderken toplam 15 saat çekmiştim çilesini bir de diziyle mi çekiyim.
Sıcağı da güzeli de senaryosu da kalsın. Zaten ağır dramlardan kurtulmaya çalışıyorum da Masumlar Apartmanı'nı nasıl izleyeceğim bilemedim.İlk bölümlerini izlemiştim. Çok sıcak, güzel bir dizi. Görüntüleri, senaryosu vs. çok iyi.Masumlar Apartmanı, Kardeşlerim, Maraşlı, Son Yaz'dan fırsat kalırsam izlerim bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?