Reklamsız yayınlanmış.Bu hafta izlemedim. Yarın netten izlerim. Keşke yayınlanmasaydı bu hafta. Yarın oranları epey düşük gelebilir.
Reklamsız yayınlanmış.Bu hafta izlemedim. Yarın netten izlerim. Keşke yayınlanmasaydı bu hafta. Yarın oranları epey düşük gelebilir.
Evet ya tv'nin başına çakılıp kaldım Kadir Gecesi özel programının etkisi oldu diye düşünüyorum 😊Reklamsız yayınlanmış.
Tamamladı hele şükürYine güzel bir bölümdü hüznü sevinci bir arada yaşadım😊
Ağıtçı Hüseyin'in günlük sahnesine çok güldüm son dakikalarını kaçırdım ağıtcı Hüseyin orucu tamamlayabildi mi göremedim
Sonunda ya adamın oruç tutamaması içime dert olmuştu😀😁😂Tamamladı hele şükür
Buradaki senaryo gereği ama gerçek hayatta hastalığı olupta tutamayanlar var halbuki onlarda hasta olmasa belki onlarda tutmak isterler illakiSonunda ya adamın oruç tutamaması içime dert olmuştu😀😁😂
Orası öyle evet tutmak isteyip te tutamayanlar çokBuradaki senaryo gereği ama gerçek hayatta hastalığı olupta tutamayanlar var halbuki onlarda hasta olmasa belki onlarda tutmak isterler illaki
Kalıcı olarak çıktı Serdar diziden.Elif'te Serdar'ın yokluğuyla yıkıldı adam bir an da ortadan kayboldu sanırım babası çağırdı
Gercek mi bu hiç haberim olmadı ya oysa Elif ve Serdar aşkından çok umutluyduk yaKalıcı olarak çıktı Serdar diziden.Elif yine mutlu olamadı.
Utku Ateş yani Serdar'ı canlandıran kişi başka bir dizi ile anlaştı.Gercek mi bu hiç haberim olmadı ya oysa Elif ve Serdar aşkından çok umutluyduk ya
Bu olmadı işte ya bu oyuncular neden bir diziyi bırakıp diğerine gider ki anlamış değilimUtku Ateş yani Serdar'ı canlandıran kişi başka bir dizi ile anlaştı.
Hiç bir fikrim yok.Bu olmadı işte ya bu oyuncular neden bir diziyi bırakıp diğerine gider ki anlamış değilim
Kötü olmuş ya bu YouTube de yorumlara da bakmadım yazanlar olmuştur illaki sosyal medya yı bilmiyorum ama YouTube de bile uzun süredir bu ikilinin aşkı bekleniyordu ben bile bu ikisinden çok umutluydumHiç bir fikrim yok.Üstelik karakteri burada sevilmişti, hatta geçen gün TT yaptı fanlar YarımKalmasın ElSer diye.
Aynen. İkilinin aşkı baya bir gündem oluyordu, ama hafta sonu TT listesinde ilk 5'e bile girmiştiler. Ama bu saatten sonra fayda etmez.Kötü olmuş ya bu YouTube de yorumlara da bakmadım yazanlar olmuştur illaki sosyal medya yı bilmiyorum ama YouTube de bile uzun süredir bu ikilinin aşkı bekleniyordu ben bile bu ikisinden çok umutluydum
Bir diziyi bırakıp başka diziye giden oyunculardan nefret ediyorum hikaye değişmek zorunda kalıyor çoğu kez bir de şu va gittikleri dizi de çoğu tutunamıyor bu da ilahi adalet oluyor ,bu oyuncuların yaptığı seyirciye resmen saygısızlıkAynen. İkilinin aşkı baya bir gündem oluyordu, ama hafta sonu TT listesinde ilk 5'e bile girmiştiler. Ama bu saatten sonra fayda etmez.
https://twitter.com/x/status/1391361709512724484
Bence de yaptıkları hem seyirciye, hem dizi ekibine saygısızlık. Cam Tavanlar dizisine geçti Utku Ateş, yazın ilgi görür ama sezon içerisinde ilgi görür mü bilmiyorum.Bir diziyi bırakıp başka diziye giden oyunculardan nefret ediyorum hikaye değişmek zorunda kalıyor çoğu kez bir de şu va gittikleri dizi de çoğu tutunamıyor bu da ilahi adalet oluyor ,bu oyuncuların yaptığı seyirciye resmen saygısızlık
Kışın havası söner bakarsanız diziye geri bile döner daha önce benzerleri çok yaşandı çünküBence de yaptıkları hem seyirciye, hem dizi ekibine saygısızlık. Cam Tavanlar dizisine geçti Utku Ateş, yazın ilgi görür ama sezon içerisinde ilgi görür mü bilmiyorum.
Diziyi ilk bölümlerinden sonra takip etmediğim için kiminle olabilir bilmiyorum, ama acı çekmesin Elif.Kışın havası söner bakarsanız diziye geri bile döner daha önce benzerleri çok yaşandı çünkü
Şimdi yine Elif'e aşk acısı düştü ona yeni bir aşk lazım bakalım o kim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?