Star Gönül İşleri - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölüm biraz durgun gidiyor. Yılmaz reyiz götürüyor diziyi valla.

İpek Bilgin konuk oyuncuymuş bu arada.

Bedduvam inşallah tutar bu sıkıcı diziye.

Bu bölüm sarmadı fazla ya.

O zman diziye gidici diyebilirmiyiz ? Ilk 10 bölüm hareketli olmasi lazimki sonradan sıksadq izletsin mesela medcezir ilk 10 bölüm sonra sıkıcılasti ama hala izleniyor
Yok yahu ne yaptın sen de.
Dizi ab'de zirveyi bırakmaz ama çok da yüksek oranlar alamaz gibi. Her bölüm tempolu geçecek diye bir şey yok ama dediğin gibi ilk bölümler izleyiciyi sıkmamalı.

Bölümü niye beğenmediniz anlamadım dizi harika gidiyor her zamanki gibi hatta sezonun iyi dizisi

Urfalıyam ezelden'e geçin Sıra gecesi var sıkıntınızı giderir .

Dizinin ismi nerden geliyor belli oldu.

Sonu bomba bitti yine.
#faresuratlıgulsah yaptı yapacağını. ss Durdu durdu bölümün sonunda bombayı patlattı. Yılmaz'ın işi çok zor bundan sonra.

Deli Gönül'e üzüldüm be.

Sonu bomba bitti yine.
#faresuratlıgulsah yaptı yapacağını. ss Durdu durdu bölümün sonunda bombayı patlattı. Yılmaz'ın işi çok zor bundan sonra.

Deli Gönül'e üzüldüm be.
Ben Gönül kızların annesi olur diye düşünüyordum. Yazdığı mektup beni de çok üzdü.

Ben Gönül kızların annesi olur diye düşünüyordum. Yazdığı mektup beni de çok üzdü.
Ben de öyle düşünüyordum ama konuk oyuncu İpek Bilgin yazısını görünce anladım öyle olmadığını. Diziye güzel renk kattı. Rolünde çok başarılıydı. Mektubu duygulandırdı.

Öbür hafta daha güzel bir bölüm izleyecez gibi.
Bedir'in durumunu da merak ettim niye öldü görünüyor acaba

ÇİLEK yüzünden hırsızmı olunur

Dükkanın ismi deli gönül olaydı daha anlamlı olurdu. Kadın öleceğini bildiğinden mektup yazmış))) bedirin polise görmediğinden suphelenmis çocuk ha ha ha kimse bu durumdan şüphelenmez dizi zorlamalarla gidiyor ilk bolum kalitesi yol malesef üstelik diziyi sürükleyecek konu da yok

Dünkü bölümün çok durağan geçtiğini söylemek lazım. Ben yinede çok beğendim , özellikle sonları çok iyiydi.

İpek Bilgin çok üzdü dizide , bir anda ölmesi falan. Servet dükkanın adını '' Gönül İşleri '' yaparak iyi yaptı , bekliyordum öyle olacağını.

Cidden dizide konu yok gibi , nasıl sürüklenecek merak ediyorum , güzel senaryolar bekliyoruz.