Bu bölüm sıkıcı başladı
Bu bölüm sarmadı fazla ya.
O zman diziye gidici diyebilirmiyiz ? Ilk 10 bölüm hareketli olmasi lazimki sonradan sıksadq izletsin mesela medcezir ilk 10 bölüm sonra sıkıcılasti ama hala izleniyorBedduvam inşallah tutar bu sıkıcı diziye.
Yok yahu ne yaptın sen de.O zman diziye gidici diyebilirmiyiz ? Ilk 10 bölüm hareketli olmasi lazimki sonradan sıksadq izletsin mesela medcezir ilk 10 bölüm sonra sıkıcılasti ama hala izleniyor
Konuyla alakasi yok ama profil resmine bitiyorum ikizimBölümü niye beğenmediniz anlamadım dizi harika gidiyor her zamanki gibi hatta sezonun iyi dizisi
Ben Gönül kızların annesi olur diye düşünüyordum. Yazdığı mektup beni de çok üzdü.Sonu bomba bitti yine.#faresuratlıgulsah yaptı yapacağını. ss Durdu durdu bölümün sonunda bombayı patlattı. Yılmaz'ın işi çok zor bundan sonra.
Deli Gönül'e üzüldüm be.
Ben de öyle düşünüyordum ama konuk oyuncu İpek Bilgin yazısını görünce anladım öyle olmadığını. Diziye güzel renk kattı. Rolünde çok başarılıydı. Mektubu duygulandırdı.Ben Gönül kızların annesi olur diye düşünüyordum. Yazdığı mektup beni de çok üzdü.
ÇİLEK yüzünden hırsızmı olunurBen de öyle düşünüyordum ama konuk oyuncu İpek Bilgin yazısını görünce anladım öyle olmadığını. Diziye güzel renk kattı. Rolünde çok başarılıydı. Mektubu duygulandırdı.
Öbür hafta daha güzel bir bölüm izleyecez gibi.Bedir'in durumunu da merak ettim niye öldü görünüyor acaba
Sen de izliyon demekÇİLEK yüzünden hırsızmı olunur
Sinem kobal var diye Starla işim olmaz yoksaSen de izliyon demek
Evet çilek olayı saçma olmuş biraz.
kalitenin merkezi bir insan başka bişi diyemezdi zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?