Ağamdan şöyle 5-6 reytinglik bir destek bekliyoruz.urfalıların arkasında urfalı küçük ağam var![]()
Ağamdan şöyle 5-6 reytinglik bir destek bekliyoruz.urfalıların arkasında urfalı küçük ağam var![]()
Ağamdan şöyle 5-6 reytinglik bir destek bekliyoruz.![]()
2 sene önce hatçey öldürmeye çalışıyordu şimdi kanka olacaklargülşah da mı varmış burada![]()
bi sezon fragmanı vardı pelerinli biri dönüyodu herkes şaşırıyodu falan kimleri kimleri düşündüm gülşah ın azrailden kurtulduğunu öğrenince büyük hayal kırıklığı yaşadım2 sene önce hatçey öldürmeye çalışıyordu şimdi kanka olacaklar![]()
e gerek varResimler harika.Merakla bekliyorum diziyi. Sinem'in ismini keşke ilk yazsaydın ona takılmadım değil?
@xemrexxx
my 61.bölümbi sezon fragmanı vardı pelerinli biri dönüyodu herkes şaşırıyodu falan kimleri kimleri düşündüm gülşah ın azrailden kurtulduğunu öğrenince büyük hayal kırıklığı yaşadımbu da böyle bir anımdır gülşah la ilgili
![]()
Timuçin Esen'den sonra yazmışsın bir de.e gerek var![]()
bennu yıldırımlar ve timuçin esene o ayıbı yapmazlar inşallh tmc ye yakışmazTimuçin Esen'den sonra yazmışsın bir de.bilerek yaptın tabii.
Gerek yok Sinem başrol zaten ismi de ilk çıkar jenerikte.
![]()
Yok artık Sinem'i de, Tumiçin'den sonra çıkartmazlar herhalde kız başrol diğeri değil.bennu yıldırımlar ve timuçin esene o ayıbı yapmazlar inşallh tmc ye yakışmaz![]()