Gömlek Giyerken Pantolon'un İçine Sokar mısınız?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Sorumuz biraz klasik gibi görünse de cevapları alalım bekleyelim bakalım.

Siz gömleği pantolonun içine sokanlardan mısınız, yoksa dışarıda bırakanlardan mı? :)

Yediğin kadar mekik çeksen pek sıkıntı kalmıyor. Çabuk eritebilirsin ben de kilo alamamaktan şikayetçiyim mesela. :D
Benimde geçen seneye kadar senin gibi bir sorunum vardı. :D Üni bozdu bizi tabi günün her saati ye ye. :(

Spor'a yazılıp ciddi birşekilde programa uymazsan kas mas olmaz, karın kası diğerleri gibi değil. :D

Benim gömleğim genelde dışarıda oluyor. Gömlek içeride olduğumda kendimi yaşlı gibi hissediyorum. :)

Benimde geçen seneye kadar senin gibi bir sorunum vardı. :D Üni bozdu bizi tabi günün her saati ye ye. :(

Spor'a yazılıp ciddi birşekilde programa uymazsan kas mas olmaz, karın kası diğerleri gibi değil. :D
Spora 2 ay gittim vücut zaten yapılı ama kilo olmadığı için bir halt olmadı benden. :D

Bahçivan Askılık takıcaksam gömleği içine sokarım. Genellikle dışarda ama. :)

Genelde keten pantolon ve gömlek giydiğimle içine sokarım. O zaman iyi oluyor. Özellikle bir de güzel bir kemer takarsan çok tarz oluyorsun.:D Bu da Reytinger'den inciler olsun.:D

göbekli erkekler gömleği içeri koyuyorlar nedense
ozaman göbekleri daha belirgin oluyor ama demekkı göstermeyi seviyorlar :kiki::kiki:

Ortaokuldan sonra gömleği pantolonumun içine soktuğumu hatırlamıyorum düğünleri baloları falan saymazsak rahatlık iyidir. :D