Bu da demek oluyor ki kötü bir vücuda sahipsin.Gömleği içeri koymak iyi vucuda sahip olanların işidir daha çok.
Dışarıda iyidir.
Karın kası için spordan daha çok midene sahip olman gerekiyor.Bu da demek oluyor ki kötü bir vücuda sahipsin.
Yediğin kadar mekik çeksen pek sıkıntı kalmıyor. Çabuk eritebilirsin ben de kilo alamamaktan şikayetçiyim mesela.Karın kası için spordan daha çok midene sahip olman gerekiyor.
Benimde geçen seneye kadar senin gibi bir sorunum vardı. Üni bozdu bizi tabi günün her saati ye ye.Yediğin kadar mekik çeksen pek sıkıntı kalmıyor. Çabuk eritebilirsin ben de kilo alamamaktan şikayetçiyim mesela.
Spora 2 ay gittim vücut zaten yapılı ama kilo olmadığı için bir halt olmadı benden.Benimde geçen seneye kadar senin gibi bir sorunum vardı. Üni bozdu bizi tabi günün her saati ye ye.
Spor'a yazılıp ciddi birşekilde programa uymazsan kas mas olmaz, karın kası diğerleri gibi değil.
Senin yağ oranın öngörülenden düşük ozaman, normalde kilo alırsın sporda. Amacların arasında kilo vermek yoksa tabi.Spora 2 ay gittim vücut zaten yapılı ama kilo olmadığı için bir halt olmadı benden.
aynen cok guluyorum boyle seyleri yapanlaragöbekli erkekler gömleği içeri koyuyorlar nedense
ozaman göbekleri daha belirgin oluyor ama demekkı göstermeyi seviyorlar