Gökçe Akyıldız 'Elkızı'nda!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,649
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20211112_200000.jpg

Gökçe Akyıldız 'Elkızı'nda!

Yapmcılığını NTC Medya'nın, yönetmenliğini Feride Kaytan'ın, senaristlliğini Hilal Yıldız'ın üstlendiği, başrollerini Sevda Erginci, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz ve Münir Can Cindoruk'un paylaştığı dizinin kadrosuna Gökçe Akyıldız dahil oldu.

Son olarak TRT'nin dijital platformu için çekilen Akif dizisinde rol alan Akyıldız, Elkızı'nda Songül karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini konu alan Elkızı, yeni bölümleriyle her cumartesi 20.00'de FOX'ta!

kırgın çiçeklerdeki partnerinide kanunsuz topraklarda görmüştüm. ikiside yok olup gitti piyasadan. o diziden kendini tek kurtaran biraz oldu. ne bereketsiz diziymiş.🙂

kırgın çiçeklerdeki partnerinide kanunsuz topraklarda görmüştüm. ikiside yok olup gitti piyasadan. o diziden kendini tek kurtaran biraz oldu. ne bereketsiz diziymiş.🙂
Evet, o dizideki iki rol arkadaşı Arif Diren ve Hazar Motan 'Kanunsuz Topraklar'da. Biran Damla Yılmaz da Kırgın Çiçekler'den sonra yanlış tercih (Canevim) yaptı ama Baraj ve Yasak Elma ile toparladı. :A

Kızlardan biri de Kanunsuz Topraklar'da oynuyor, öteki Benim Hayatım'da, Naz Çağla geçen sene Tövbeler Olsun'da oynadı, bu sene Neslican Tay'ın filminde, şimdi de sanırım tiyatro yapıyor. :A Sadece kendilerini ön plana atamadılar. Biran, Medyapım'dan şanslı. :A

Evet, o dizideki iki rol arkadaşı Arif Diren ve Hazar Motan 'Kanunsuz Topraklar'da. Biran Damla Yılmaz da Kırgın Çiçekler'den sonra yanlış tercih (Canevim) yaptı ama Baraj ve Yasak Elma ile toparladı. :A
Kızlardan biri de Kanunsuz Topraklar'da oynuyor, öteki Benim Hayatım'da, Naz Çağla geçen sene Tövbeler Olsun'da oynadı, bu sene Neslican Tay'ın filminde, şimdi de sanırım tiyatro yapıyor. :A Sadece kendilerini ön plana atamadılar. Biran, Medyapım'dan şanslı. :A

biran yürüdü gitti. estetikle kendine iyide baktı. doğru yatırım yapıyor. diğerleri yan roldeler. küçük sırlardaki gibi olamadı kırgın çiçekler oyuncuları. küçük sırlar oyuncuları bitince uçup gitmişlerdi. hepsi başrole yerleşmişlerdi.

biran yürüdü gitti. estetikle kendine iyide baktı. doğru yatırım yapıyor. diğerleri yan roldeler. küçük sırlardaki gibi olamadı kırgın çiçekler oyuncuları. küçük sırlar oyuncuları bitince uçup gitmişlerdi. hepsi başrole yerleşmişlerdi.
Doğrusu çiçeklerde o ışık yoktu ama.

kimin parlayıp kimin yok olacağı belli olmuyor ama haklısın. star ışığı olan pek yoktu. hazar yapar diyordum ama oda kızıl saçlı başrol kontenjanı dolunca boşta kaldı. 🙂
Biran aslında orada aman aman iyi değildi ama kendini geliştirmiş yani gözle görülüyor. Hazar nasıl söylesem bilemedim de yan başrol diyeyim, o gibi rollere uyar yani başrol onu birazcık aşar şu durumda. :A

İsmini değiştirseydiniz bari. Ayrıca o kadar aradan sonra neden bu projeyi seçmiş acaba?