Sonraki bölümler de çok güzeldi, hazır bitmiş dizilere merak salmışken onu da aradan çıkar bence.Aynı tarz, oranın ilk bölümü Urfa'da çekilmiş sonda hemen İstanbul'a gitmişti. Bu da aynı şekil.
Urfalıyam Ezelden dizisinin ilk bölüm mükemmeldi, sonrası İstanbul'a gidince bıraktım.
Merak ettiğim dizileri izliyorum, ona merakım yok.Sonraki bölümler de çok güzeldi, hazır bitmiş dizilere merak salmışken onu da aradan çıkar bence.
Şu an çalan şarkı çok güzel.. Dizide çalan şarkılar müthiş.
Yar oy yar oy yar oy yar...
Benimde beğenmiş, cidden ne alaka?@Yiğitt yazdığım tweeti Gökhan Akar beğenmiş ne alaka lan
Güneş tatlı bence yaVay tren yolculuğu bee.Duygulandım, yaz gelse de memlekete gitsem..
Güneş itici geldi bana ya, o kız olmamış.
Benimde beğenmiş, cidden ne alaka?
maç izliyoz şu an .ss
vahide teyzem etkisini 2 hafta sonra gösterir haftaya güllerin savaşı final yapıyor onun reytingi kime giderse cumartesileri sırtı yere gelmezYarın zirvede bile başlayabilir herhangi bir grupta.
@Yiğitt babam maç izleyecekmiş.Sanırım yarına kalacak.
Aynen oO kimdi şarkıcı olan mı?
Yarın zirvede bile başlayabilirmaç izliyoz şu an .ss
vahide teyzem etkisini 2 hafta sonra gösterir haftaya güllerin savaşı final yapıyor onun reytingi kime giderse cumartesileri sırtı yere gelmez
Fark edemedim OrayıYine mi sahne kesildi @denizz19 ?O çarşafcı kadın ağlıyordu, bir anda Yılmaz'a geçtiler.
totalde olabilir ama ab de güllerin savaşı bittikten sonra olabilir neyse başarılı olmasını isterim şu macun hüsrana uğrasın diyeAynen o
Yarın zirvede bile başlayabilir
Fark edemedim Orayı
Gül'lerin Savaşı 4 küsür alıyor AB de onu geçemez mi yani çok mu zortotalde olabilir ama ab de güllerin savaşı bittikten sonra olabilir neyse başarılı olmasını isterim şu macun hüsrana uğrasın diye
Ben üzüldü altınlaraOha Kiraz çalmış altınları, helal olsun.
Yok artık Cennet aldı attı, olacak iş mi?
Bende öyle, valla ben o altınları alan Kiraz'ın elini, yüzünü öperdim Cennet'in yerinde olsam. Kadın hem kıza tokadı vurdu, hem de altınları saçtı.Ben üzüldü altınlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?