Star Göç Zamanı - Dizi Yorumları

Bekliyorum bakalım. :D

Şu arkada çalan 'Göç Zamanı' adlı şarkıyı çok beğendim, konusunu açayım. :bhr:
Şuan 20:35'e kadar olan reytingler...

Total 4,38
AB 4,27
ABC1 4,41 Bu ilk anlıklar ilerleyen anlıklarda açıklamalar devam edecek.

Öldürsünler şu babayla abiyi, Kiraz'ın dediği gibi gebertsinler. :A

Bu arabalarına bindikleri adam pek iyi niyetli değil, Zürmüt'ü tecavüze falan kalkacak gibi.

22.30'daki tekrarı izlesem mi acaba? Gerçi gelecek haftalarda takip edemem, ama en azından bir fikrim olsun. Dizi şu an nasıl gidiyor? :) @denizz19 @Yiğitt
Çok iyi gidiyor, tam senin sevebileceğin bir iş. :) İlk bölümü kesinlikle izlemelisin.

22.30'daki tekrarı izlesem mi acaba? Gerçi gelecek haftalarda takip edemem, ama en azından bir fikrim olsun. Dizi şu an nasıl gidiyor? :) @denizz19 @Yiğitt
Valla harika gidiyor :D İzle.

Bu arabalarına bindikleri adam pek iyi niyetli değil, Zürmüt'ü tecavüze falan kalkacak gibi.

Çok iyi gidiyor, tam senin sevebileceğin bir iş. :) İlk bölümü kesinlikle izlemelisin.
Cennet ne ara yetişti çıktı arabanın üstüne :F

Dizinin günü yanlış ya. Perşembe ve Salı olmalıydı ama işte malum dizilerin yapımcıları daha sağlam olunca Star o günlerle oynayamadı. :)
Survivor zora sokacak bu diziyi. :)

Dediğim gibi şoför Zümrüt'ü tecavüze kalktı, bizimkileri arabadan attı. Dağın tepesinde kaldılar. :D

Orayı kesmişler, çok malca oldu orası. :D Niye kesitler orayı anlamadım. :F

Misafirler o zamana kadar giderse izlerim, ama sonraki hafta Çifte Saadet başlayacağı için daimi olarak takip edemem. Limon Film yapmasaydı bu kadar merak etmezdim herhalde, ama herkes beğenmiş gibi. :X

Dizinin günü yanlış ya. Perşembe ve Salı olmalıydı ama işte malum dizilerin yapımcıları daha sağlam olunca Star o günlerle oynayamadı. :)
Survivor zora sokacak bu diziyi. :)
Katılmıyorum Survivor hiçbir şey yapamaz diziye eğer izleyici severse. :D Ki harika görünüyor tutmaması mucize olur bence.