Şuan 20:35'e kadar olan reytingler...Bekliyorum bakalım.
Şu arkada çalan 'Göç Zamanı' adlı şarkıyı çok beğendim, konusunu açayım.
Total 4,38
AB 4,27
ABC1 4,41 Bu ilk anlıklar ilerleyen anlıklarda açıklamalar devam edecek.
Şuan 20:35'e kadar olan reytingler...Bekliyorum bakalım.
Şu arkada çalan 'Göç Zamanı' adlı şarkıyı çok beğendim, konusunu açayım.
En az 5 reyting bekliyorum ben yarın.Şuan 20:35'e kadar olan reytingler...
Total 4,38
AB 4,27
ABC1 4,41 Bu ilk anlıklar ilerleyen anlıklarda açıklamalar devam edecek.
Açtım konusunu.Dizi de çalan şarkı çok güzelmiş yalnız
Dediğim gibi ilk anlıkları verdim canısı İlerleyen anlıklar 5'e 6'ya çıkabilirEn az 5 reyting bekliyorum ben yarın.
Açtım konusunu.
Türkiye listesine de girdik.
Maç var ama bilemiyorum bakalım.Bunlar şimdi Adana'ya gidip oradan binecekler sanırsam.
Türkiye listesine de girdik.
En az 5.5, 6 falan bekliyorum yav. Kertenkele de yok zaten.
Çok iyi gidiyor, tam senin sevebileceğin bir iş. İlk bölümü kesinlikle izlemelisin.
Valla harika gidiyor İzle.
Cennet ne ara yetişti çıktı arabanın üstüneBu arabalarına bindikleri adam pek iyi niyetli değil, Zürmüt'ü tecavüze falan kalkacak gibi.
Çok iyi gidiyor, tam senin sevebileceğin bir iş. İlk bölümü kesinlikle izlemelisin.
Orayı kesmişler, çok malca oldu orası. Niye kesitler orayı anlamadım.Valla harika gidiyor İzle.
Cennet ne ara yetişti çıktı arabanın üstüne
Bu arabalarına bindikleri adam pek iyi niyetli değil, Zürmüt'ü tecavüze falan kalkacak gibi.
Misafirler o zamana kadar giderse izlerim, ama sonraki hafta Çifte Saadet başlayacağı için daimi olarak takip edemem. Limon Film yapmasaydı bu kadar merak etmezdim herhalde, ama herkes beğenmiş gibi.Valla harika gidiyor İzle.
Cennet ne ara yetişti çıktı arabanın üstüne
Katılmıyorum Survivor hiçbir şey yapamaz diziye eğer izleyici severse. Ki harika görünüyor tutmaması mucize olur bence.Dizinin günü yanlış ya. Perşembe ve Salı olmalıydı ama işte malum dizilerin yapımcıları daha sağlam olunca Star o günlerle oynayamadı.
Survivor zora sokacak bu diziyi.