@Yatutrsa kanalıma lütfen ortak olurmusun yoksa kapancak dizi yapmana gerek yok istersen yaparsınyatutarsa post: 1399469' Alıntı:Süper haber )
@Yatutrsa kanalıma lütfen ortak olurmusun yoksa kapancak dizi yapmana gerek yok istersen yaparsınyatutarsa post: 1399469' Alıntı:Süper haber )
maalesef olamampompy post: 1399477' Alıntı:@Yatutrsa kanalıma lütfen ortak olurmusun yoksa kapancak dizi yapmana gerek yok istersen yaparsın
@mrt-06pompy post: 1399493' Alıntı:Mrt-06 senin kanalla benim kanalımla ortak ol lütfen Sihirli annemi toparlanıcak söz veriyorum
pompy post: 1399540' Alıntı:Sanki kanal 3 tede üç tane ortak var
pompy post: 1399555' Alıntı:Kim söylermisin
- - - Ekleme - - -
Kubilay
Cevap verme ve olay yerinden uzaklaş.Kubi-Lay post: 1399567' Alıntı:Abi bir daha söylemek istemiyorum. Kanal3 ile senin kanalının ortaklık yapması imkansız.
007At post: 1399569' Alıntı:Cevap verme ve olay yerinden uzaklaş.
pompy post: 1399583' Alıntı:Bende Sihirli annemi griffin yada tven e belki onlar sihirli annem sayesinde bir sizi kanal 3 elinden bence böyle rekortmen olacak bir diziyi kaçırma
- - - Ekleme - - -
@Fks14 Sihirli annemi sizin kanala versem toparlandığını felan görürseler dizinin belki ortağım olmak isterler belki kanald le fx tv birleşşin bence bir sorsan forumdakiler kabus felan görmesin diye Sihirli annemin sezon finalini Arka sokakların 43 bölümü gibi yapmadım