Fx tv sihirli dizilere doymuyor

Kubilay lütfen kanal 3 fx tv yle birleşşsin bütün sihirli dizilerle ve akasya durağını 4 bölümde final yapıcam birtek sihirli annem kalacak onu ozaman rahat toparlarım

Sanki kanal 3 tede üç tane ortak var sanki benim ortağım haber bülteninden dolayı oldu birlik ana haber bülteninden dolayı tatile çıktı yada kaçtı

- - - Ekleme - - -

Kubi-Lay

Bende Sihirli annemi griffin yada tven e belki onlar sihirli annem sayesinde bir sizi kanal 3 elinden bence böyle rekortmen olacak bir diziyi kaçırma

- - - Ekleme - - -
@Fks14 Sihirli annemi sizin kanala versem toparlandığını felan görürseler dizinin belki ortağım olmak isterler belki kanald le fx tv birleşşin bence bir sorsan forumdakiler kabus felan görmesin diye Sihirli annemin sezon finalini Arka sokakların 43 bölümü gibi yapmadım

pompy post: 1399583' Alıntı:
Bende Sihirli annemi griffin yada tven e belki onlar sihirli annem sayesinde bir sizi kanal 3 elinden bence böyle rekortmen olacak bir diziyi kaçırma

- - - Ekleme - - -
@Fks14 Sihirli annemi sizin kanala versem toparlandığını felan görürseler dizinin belki ortağım olmak isterler belki kanald le fx tv birleşşin bence bir sorsan forumdakiler kabus felan görmesin diye Sihirli annemin sezon finalini Arka sokakların 43 bölümü gibi yapmadım

Kanalın sahibi ben değilim pompy